AC Valhalla seviye atlama

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba. Oyunda 25 saatin ardından %26'ya kadar ilerledim ve 100 civarı Level'lara geldim. Ama bundan sonra komşuluk kuracağım kısımların önerilen Level'ı 130'dan başlıyor. Bu sebeple oralarda görev yaparken çok zorlanıyorum. Yan görevler vs olmadan Level atlamanın bir yolu yok mu? En hızlı nasıl Level kasılabilir?

Merhaba. Oyunda 25 saatin ardından %26'ya kadar ilerledim ve 100 civarı Level'lara geldim. Ama bundan sonra komşuluk kuracağım kısımların önerilen Level'ı 130'dan başlıyor. Bu sebeple oralarda görev yaparken çok zorlanıyorum. Yan görevler vs olmadan Level atlamanın bir yolu yok mu? En hızlı nasıl Level kasılabilir?
Arada 30-40 civarlarında fark olunca pek sıkıntı olmuyodu bende yapabiliyordum görevleri ve bosslarıda öldürüyordum.

Anladım teşekkür ederim daha çok bakmadım yüksek level kısımlara ama raid olunca örneğin 160 level raidlerde direk tek yiyordum. Tekrar yapmayı deneyeyim 130 ları. Peki yan görev mi daha hızlı seviye atlatır yoksa köylere girip rastgele asker kesmek mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı