AC Valhalla sizce nasıldı?

Odyssey DLC'leriyle beraber bende var fakat 5 saat oynadım, belki tekrar bir şans veririm. Valhalla beni iskandinav mitolojisi sayesinde kendine çekiyor. Oynamak istiyorum fakat para yok.

Bende yeni PC almayı düşünüyorum Epic yaz indirimleri de bitmeden Valhalla'yı aldım oynayamıyorumda kütüphanede öylece yüzüme bakıyor umarım bir an önce oynayabilirim:)

Oldukça beğendim, açıkçası bana Odyssey'den daha keyifli geldi. Optimizasyonu da Odyssey kadar saçma değildi 5500 XT ile en yüksek ayarlarda 60 FPS oynattı, saçma sapan düşüşler vb. olmadı.

Gayet iyi bu arada bana RX 5500 önerebilecğiniz hazır sistem var mı?

Gayet iyi bu arada bana RX 5500 önerebileceğiniz hazır sistem var mı?

AMD kartlarla uygun hazır sistem bulmak biraz sıkıntı maalesef, çünkü stokları NVIDIA kadar çok yok. 5500 XT ile sistem dizmek istersen ikinci ele yönelmeni öneririm 4 GB modelleri uyguna bulunuyor, ben 8 GB kullanıyorum o ise madencilerden ötürü hala pahalı maalesef. 1080P'de kafan rahat oynayabileceğin sıfır hazır sistemler ise 7800-8200 TL arası. İkinci el sıfır karışık toplarım dersen 6000-6500 TL civarına altından kalkarsın.

Bu benim test videom, sistemim de orada yazılı. (Videoyu boyut düşürmek için renderladım çok iyi görünmüyor 😄)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD kartlarla uygun hazır sistem bulmak biraz sıkıntı maalesef, çünkü stokları NVIDIA kadar çok yok. 5500 XT ile sistem dizmek istersen ikinci ele yönelmeni öneririm 4 GB modelleri uyguna bulunuyor, ben 8 GB kullanıyorum o ise madencilerden ötürü hala pahalı maalesef. 1080P'de kafan rahat oynayabileceğin sıfır hazır sistemler ise 7800-8200 TL arası. İkinci el sıfır karışık toplarım dersen 6000-6500 TL civarına altından kalkarsın.

Bu benim test videom, sistemim de orada yazılı. (videoyu boyut düşürmek için renderladım çok iyi görünmüyor 😄)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu madenciler bir bitmediler yakalanıyorlar tekrar başlıyorlar, tamamen sıfır almak istiyorum Max 11500 bütçem var bildiğin bir sistem varsa o fiyata tavsiyeni alırım yorumun için teşekkürler.

Şu madenciler bir bitmediler yakalanıyorlar tekrar başlıyorlar, tamamen sıfır almak istiyorum Max 11500 bütçem var bildiğin bir sistem varsa o fiyata tavsiyeni alırım yorumun için teşekkürler.

O bütçeye çok güzel sistemler alırsın, 5500 XT geç bu giriş seviyesi kart 😄. Monitör vb. dahil mi bu bütçeye yoksa kasa için mi? RTX 3060'lı sistemler o fiyata şu anda bulunuyor, 6700 XT'li sistemler de düşüyor arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı