AC: Valhalla sonradan açılıyor mu?

Makaleler
1
20 saat oldu, viking temasını çok sevdiğim için oyuna giriyorum bir şekilde akıyor ama ana hikaye çok sarmadı. Tamam çok sıkıcı değil ama ilerisini merak ettirmiyor, aksiyonu da mükemmel değil oyunun. Oyun sonradan mı açılıyor? Ve DLC'leri ana oyunu bitirmeden oynayabilir miyim?

Oynadığım en sıkıcı AC oyunuydu açıkçası :) Doğru düzgün bir şehir yok; Anca, dağ bayır gez dur... O kadar sıkıldım ki, 3 defa devam etmeyi denedim ama üçünde de yine bıraktım! Özellikle yetenek ağacı berbat ötesi; Atom parçalar gibi bölmüşler de bölmüşler! Kısaca, açılmıyor... :)

Oynadığım en sıkıcı AC oyunuydu açıkçası :) Doğru düzgün bir şehir yok; Anca, dağ bayır gez dur... O kadar sıkıldım ki, 3 defa devam etmeyi denedim ama üçünde de yine bıraktım! Özellikle yetenek ağacı berbat ötesi; Atom parçalar gibi bölmüşler de bölmüşler! Kısaca, açılmıyor... :)
Evet evet yetenek ağacında neyi açacağına karar veremiyorsun o karışıklıktan. Dlcleri oynadınız mı? ve odyssey aksiyonu bu oyunla aynı mı yoksa daha mı iyi?

Odyssey bu oyunla kıyas bile edilmez bence; Açık ara serinin en eğlenceli oyunuydu! Valhalla DLC'leri ana oyunda verilmek istenen gerçekçiliğin içinden geçiyor :) Ve hiç eğlenceli değil...

Bol eğlence ve gelişim hissini doruklarda yaşamak istiyorsanız Immortals Fenyx Rising oynayın derim ama mutlaka iyi bir Türkçe yama ile 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı