AC Valhalla Steam fiyatı normal mi?

Hocam Epic'te fiyat aynı. Ubisoft'un kendi Store'unda fiyat aynı. Adam diyor ki. Steam'e %30 komisyon kaptırmam. Şahsen ben bir oyun yapımcısı olsam Steam'e oyun koymam.
Evet hocam %30 komisyon kaptırmamak için Avrupa Birliği ülkeleri, Çin, Amerika dururken Türkiye'ye zam yapıyorlar. Ne de olsa en çok satan ülke Türkiye. Hem diğer platformlarda zam gelmeyeceğini nereden biliyorsunuz? Kur güncellemesi denen şeyle ilk defa karşılaşmıyoruz sonuçta.

Bende kış indirimlerinde almayı düşünüyorum. Belki kod verir yine. Umarım zamlanmaz o zamana kadar.

En son oluşturduğum oyun önerisi konusuna AC Valhalla'yı eklemiştim. Yanına parantez içinde (80-90TL düşerse) yazmıştım. Fiyatı gördüğüm an kaldırmayı düşündüm.

Son düzenleme:
Steam'de an itibari ile AC Valhalla çıkmış bulunmakta. İndirimli hali 230 indirimsiz 700 arkadaşım bu oyunu Epic indirimle beraber 80 TL'ye veriyor 150 TL'ye de dawn of ragnarök Edition alabiliyorsunuz. Oyunla beraber sen neyine güvendin de bu kadar fiyatta çıkardın? Bu oyunu tamam biliyoruz dolar durumu belli ama bu kadar da yapılmaz ki abicim oyun daha yeni çıkmış bir oyun da değil sen 1650 TL'ye comlpete Edition'u nasıl satmayı düşünüyorsun ki? Anlamış değilim bu fiyatı düzeltme gibi bir düşünceleri olur mu? Onu da bilmiyorum gerçekten şaka ise çok kötü bir şaka bu durum.

Muhtemelen Steam'in önerdiği kurdan yaptılar fiyatlandırmayı.

Steam'in %30'luk komisyonu ve Epic'in %12'lik komisyonu göze alınınca ve sırf Steam'e koymadığı için eleştiri alan Ubisoft'un bu hamlesini beğendim şahsen. Steam fanlarına güzel bir ders olmuştur.

Türkiye üzerinden Steam ve fanlarına çok iyi ders veriyor gerçekten. Bir de Ubisoft bizi hiç önemsemiyor diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı