Xbox AC Valhalla Game Pass'e gelir mi?

Ripex

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar AC Valhalla almayı düşünüyorum. Sizce Game Pass'e gelir mi? Almaya değer mi?
Origins veya Odyssey oynamadım hiç zaten aralarında sevdiğim tema viking teması diye alacağım.

Game Pass bir gün toprak olacaktır ama Steam ilelebet payidar kalacaktır.

Gidin para verin alın Game Pass'e zam geliyor falan filan ama Steam'den alırsan sonsuza kadar senin.

Ben daying light 2 derdim cunku severek bitirdim ön sipariş vermiştim valhalayada verdim ön sipariş ama onu bitirmedim sonuna kadar.
Kardeşimde Valhalla hastası tarzina göre birini seç ama daying light çok iyi ve Türkçe.

Dying Light 1 çok fazla oynamıştım artık kabak tadı vermeye başlayınca bıraktım. Ayrıca Cyberpunk 2077'i de katana ile oynamıştım(DL2 de FPS kılıç balta kullanımı var). Şimdi bu iki oyununda suyunu çıkarana kadar oynadığım için sıkabilir diye düşünüyorum biraz farklı tarz oyun oynamak istedigim için AC Valhalla baskın geliyor.

Dying Light 1 çok fazla oynamıştım artık kabak tadı vermeye başlayınca bıraktım. Ayrıca Cyberpunk 2077'i de katana ile oynamıştım(DL2 de FPS kılıç balta kullanımı var). Şimdi bu iki oyununda suyunu çıkarana kadar oynadığım için sıkabilir diye düşünüyorum biraz farklı tarz oyun oynamak istedigim için AC Valhalla baskın geliyor.

AC walhalayı dedigim gibi 15 TL verip Ubisoft +dan oynayabilirsin bir bakmanı öneririm
Daying lightida alip kutupanene eklersin 2 oyun oynamis olursun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı