AC Valhalla vs Cyberpunk 2077

Benim için kesinlikle AC Valhalla olur çünkü Cyberpunk evrenine ilgi duymuyorum. Sadece CD Projekt tarafından yapıldığı için oynamayı düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var, Ubisoft oyunlarını genellikle Gold Edition almak daha mantıklı oluyor çünkü içinde her şey var ama normal fiyatı 450 TL onun o yüzden ilk önce Cyberpunk 2077'yi alıp onu oynayın ardından birkaç ay geçince indirimdeyken AC Valhalla'yı alın.
 
Hangisi tercih edilmeli? Çıkış tarihleri çok yakın Cyberpunk daha kaliteli olur ama oynanış süresi olarak Valhalla daha uzun olur diye düşünüyorum. Bu arada aynı şeyleri yapmaktan daha bıkmadım hiç kötü açık dünya oyunu oynamadım. TPS hastası olduğum için Valhalla gibi geliyor. Siz hangisini tercih ederdiniz?

İkisini de oynadım Valhalla daha güzel
 
Eyer bunu cyperpunk ilk çıktığında görseydim 100 yüz valhalla derdim çünkü valhalla fixleri düzeldi lakin cyberpunk ta bug lar doluydu ama düzeldi ama ben valhalla secerim ac oyunlarına alıştım ama fiyat olarak cyberpunk al çünkü ileride çok fiyatı çıkar
 
Assassin's Creed Valhallayı alıcaksan DLCleriyle almalısın. Bunu Odyssey'de farkettim ki AC , DLC isteyen bir oyunmuş. Yani oyunun zevkini tadında bırakmak için DLC şart. Öte yandan Cyberpunk hiç indirim yüzü görmemiş bir oyun olduğu için 249 TL direk çıkartıp verilir mi orası tartışılır. Şahsen AC Valhalla eğer sezon kartıyla birlikte alınmayacaksa , fiyatının düşmenisini bekler Cyberpunk 2077 alır oynardım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı