AC Valhalla vs God of War

hayaletotuu

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2021
Mesajlar
161
Çözümler
1
RAM
16 GB
Ekran kartı
1060 Gaming
Anakart
Z270 MSİ
İşlemci
i7 7700K
İki oyun arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Daha önce AC serisinden Black Flag, Syndicate, Unity ve son olarak Odyssey oynadım fakat Odyssey'de DLC ile birlikte almıştım sadece oynanış bakımından DLC kısmı kaldı. Valhalla'yı DLC'siz alsam yine de sürükleyici olur mu? Eğer DLC ile birlikte almam gerekiyorsa şu an o kadarına bütçem yetmiyor. Ne yapmalıyım?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    48,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    203,2 KB · Görüntüleme: 33
God of War bence. Çok eğlenmiştim. Ac Valhalla da ise anca yarısına kadar geldim ve sonra sıkıldım.
 
Odyssey'i keyifle uzun süre oynadıysan Valhalla'yı da tercih edebilirsin. Bence GoW için daha fazla indirim beklenilebilir. %100lemeden oynayacaksanız 20 saatte bitirip rafa koyarsınız.

Odyssey'i 60. saate kadar oynadım. Fakat Valhalla'yı DLC almadan oynamayın diyenleri gördüm (DLC param yetmiyor). Hangi oyun oynanma süresi olarak daha fazla?
 
Son düzenleme:
Odyssey'i 60. saate kadar oynadım. Hangi oyun oynanma süresi olarak fazla?
God Of War hikayesi 15-20 saatte bitiyor. Vallhalla'nın hikayesi ortalama 65 saatte bitiyor. Valhalla AC serisinin en uzun süren oyunu. Her şeyi bitireceğim derseniz 120 saati aşar. Aynı şeyi God Of War için söylerseniz 50-55 saatte her şey bitmiş oluyor.
 
God of War hikayesi 15-20 saatte bitiyor. Vallhalla'nın hikayesi ortalama 65 saatte bitiyor. Valhalla AC serisinin en uzun süren oyunu. Her şeyi bitireceğim derseniz 120 saati aşar. Aynı şeyi God of War için söylerseniz 50-55 saatte her şey bitmiş oluyor.

DLC almazsam oyundan keyif alır mıyım? Direkt düz paketini alsam ?
 
DLC almazsam oyundan keyif alır mıyım? Direkt düz paketini alsam ?
Alırsın. Fakat sonradan DLC'leri satın almanı öneririm. Dawn Of Ragnarok DLC'si eğlenceli ve ana hikayeden farklı bir deneyim sunuyor. İlerde ucuzlayınca bir şans verebilirsin belki. Ama Odyssey gibi DLC'siz alınmaz diyeceğimiz bir oyun değil yani.
 

Geri
Yukarı