AC Valhalla yağma konumlarının yüksek seviye olması

Hocalarım şuan bölge keşfi yapıyorum sarı yerlere gidiyorum. Sarı yerler yerin altında kalmış. 3 tane yer altı giriş mahzeni buldum. Hepsi de farklı yerlere çıktı o sarı şeye bir türlü gidemedim. Haritada aynı yerlerde dolanmaktan yoruldum. Tavsiye verir misiniz?

1694869980734.png

1694869997889.png

Kaç aylık üyeliğin var? Eğer bir ay gibi zamanın varsa her yeri lootlaman imkansız. Bence hızını arttırıp ana hikaye ve DLC'leri bitir.

Yıl sonunda bitiyor. Sorun olmaz büyük ihtimal.

Hocalarım şuan bölge keşfi yapıyorum sarı yerlere gidiyorum. Sarı yerler yerin altında kalmış. 3 tane yer altı giriş mahzeni buldum. Hepsi de farklı yerlere çıktı o sarı şeye bir türlü gidemedim. Haritada aynı yerlerde dolanmaktan yoruldum. Tavsiye verir misiniz?

Eki Görüntüle 1945882

Eki Görüntüle 1945884

Kuzgunla o alanda dolaş başka giriş ara.Bende orayi baya aramıştım hatta yarım saatten fazla sürdü. Kaçırdığın birşey var orada. Girişlerden bir tane daha olması lazım veya önceki mahzenlerden zırh parçasına açılan kapı olabilir.

Kuzgunla o alanda dolaş başka giriş ara. Bende orayi baya aramıştım hatta yarın saatten fazla sürdü. Kaçırdığın birşey var orada. Girişlerden bir tane daha olması lazım veya önceki mahzenlerden zırh parçasına açılan kapı olabilir.

Kuzgunla o alanda dolaş başka giriş ara. Bende orayi bayağı aramıştım hatta yarım saatten fazla sürdü. Kaçırdığın bir şey var orada. Girişlerden bir tane daha olması lazım veya önceki mahzenlerden zırh parçasına açılan kapı olabilir.

Kuzgun bulamıyor. Bende bulamadım :D

Benim arayış yarım saati de geçti. Ve çok baydı.

Eki Görüntüle 1945882

Eki Görüntüle 1945884

Hocam yanliş hatırlamıyorsam burda bi tane cukur olması lazım (merak etme senin kuzgunun bile rahatça görebilir) hatta ordan atlayıp suya düsüyordun

Ama tam hatırlamıyorum youtebe da ara bulursun mutlaka

Hocam bu oyunda sizi kurtacak iki silah var ( hatta 4) bunlar

Gungnir
Leonidas spear
Excalibur
Mjolnir

5 yildizli silahların en iyisi bunlar eger istersen ozelliklerinide yazarim

Hocam yanliş hatırlamıyorsam burda bi tane cukur olması lazım (merak etme senin kuzgunun bile rahatça görebilir) hatta ordan atlayıp suya düsüyordun

Gungnir
Leonidas spear
Excalibur
Mjolnir

Hacı excaliburu bulmak için neler yapman lazım neler. Adını hatırlamıyorum hatta. 1 tane çok güçlü itemi almak için 3 tane cadıyı öldürmen lazım. Onlarda aşırı güçlü bosslardı. Ben oyunu en son sildiğimde 350 leveli geçmiştim. Yapacak pek birşey kalmamıştı. Dlc siz oynadım ben. En güçlü silahları falan hep bulmuştum. Mjolnir, excalibur, isu oku.

Gungnir
Leonidas spear
Excalibur
Mjolnir

Leonidas spear dlc de olması lazım ayrıca.

Hacı excaliburu bulmak için neler yapman lazım neler. Adını hatırlamıyorum hatta. 1 tane çok güçlü itemi almak için 3 tane cadıyı öldürmen lazım. Onlarda aşırı güçlü bosslardı. Ben oyunu en son sildiğimde 350 leveli geçmiştim. Yapacak pek birşey kalmamıştı. Dlc siz oynadım ben. En güçlü silahları falan hep bulmuştum. Mjolnir, excalibur, isu oku.

Leonidas spear dlc de olması lazım ayrıca.
Hocam biliyorum ben 270-300 seviyelerde bitirdim oyunu ama o zorluklardan sonra Excalibur ciddi degiyor. (bu arada o kadarda zor degil en fazla 2 gününü alır arkadaşın)

İsu oku'n dan daha güclü ok var ama Dawn of ragnarok dlc'sin de adını hatırlamıyorum bende vardı ok ama isu okundan daha fazla vuruyordu ve talent'i de baya iyidi

Leonidas spear dlc de degil Kassandra X Eivor Crossover görev serisindeki ada'da buluyorsun ve orayada DLC'siz sekilde gidebiliyorsun.

Leonidas spear'ı önermemin sebebi evet normal bi mızrak ama Boostlamadıgı sey yok yani karakterini baya yükseltiyor o mızrak.

(Bu arada şu oyundaki en iyi silah herhalde Gungnir Konuyu açan arkadaş eger oyunu bitirirse direk ilk onu bulsun.(mızragın özelligi uzaması hani 5 metreden bile dokunuyorsun adama ve inanilmaz güclü Attack power var)

Hocam biliyorum ben 270-300 seviyelerde bitirdim oyunu ama o zorluklardan sonra Excalibur ciddi degiyor. (bu arada o kadar da zor degil en fazla 2 gününü alır arkadaşın)

İsu Oku'ndan daha güclü ok var ama Dawn of ragnarok DLC'sin de adını hatırlamıyorum bende vardı ok ama isu okundan daha fazla vuruyordu ve Talent'i de bayağı iyiydi

Leonidas Spear DLC de degil Kassandra X Eivor Crossover görev serisindeki Ada'da buluyorsun ve orayada DLC'siz sekilde gidebiliyorsun.

Leonidas Spear'ı önermemin sebebi evet normal bir mızrak ama Boostlamadıgı şey yok yani karakterini bayağı yükseltiyor o mızrak.

(Bu arada şu oyundaki en iyi silah herhalde Gungnir Konuyu açan arkadaş eger oyunu bitirirse direk ilk onu bulsun.(mızragın özelligi uzaması hani 5 metreden bile dokunuyorsun adama ve inanilmaz güclü Attack Power var)

Arkadaşlar bir şey soracağım bu saydığınız itemlar silahlar vs. Ben bunları hiç bilmiyorum. Araştırmam lazım mı veya oyun içinde random şekilde alıp mı fark etmeliyim?

Arkadaşlar bir şey soracağım bu saydığınız itemlar silahlar vs. Ben bunları hiç bilmiyorum. Araştırmam lazım mı veya oyun içinde random şekilde alıp mı fark etmeliyim?
Yutubdan bak öyle arayarak bulman imkansıza yakın

Hocam biliyorum ben 270-300 seviyelerde bitirdim oyunu ama o zorluklardan sonra Excalibur ciddi degiyor. (bu arada o kadarda zor degil en fazla 2 gününü alır arkadaşın)

İsu oku'n dan daha güclü ok var ama Dawn of ragnarok dlc'sin de adını hatırlamıyorum bende vardı ok ama isu okundan daha fazla vuruyordu ve talent'i de baya iyidi

Leonidas spear dlc de degil Kassandra X Eivor Crossover görev serisindeki ada'da buluyorsun ve orayada DLC'siz sekilde gidebiliyorsun.

Leonidas spear'ı önermemin sebebi evet normal bi mızrak ama Boostlamadıgı sey yok yani karakterini baya yükseltiyor o mızrak.

(Bu arada şu oyundaki en iyi silah herhalde Gungnir Konuyu açan arkadaş eger oyunu bitirirse direk ilk onu bulsun.(mızragın özelligi uzaması hani 5 metreden bile dokunuyorsun adama ve inanilmaz güclü Attack power var)
Leonidas mızrak görevini benmi kaçırdım acaba hiç görmedim ben onu.

Yutubdan bak öyle arayarak bulman imkansıza yakın

Leonidas mızrak görevini benmi kaçırdım acaba hiç görmedim ben onu.
Kacırmiş olabilirsin ana görev degildi zaten yan görevdi (Crossover görev aslında tam yan görevde denmez)

Oyun icinde bu 4 silahida istersen 5 saat oyunda gez bulamassın cünkü bunlar öyle sandıktan cıkan silahlar degil

Gungnir: (Norveç haritasinda) oyunu bitirince ortaya cıkıyor yani oyun bitmeden istesende alamıyorsun (1.finali bitirmen yani orjinal finali yapacaksin.)

Excalibur: bu silahi alma yöntemi inanilmaz uzun. Bir suru parça topluyorsun. (galiba 10 veya 13 tane idi) ve 3 tane de boss kesiyorsun ve bu bosslar hafife alınmayacak kadar zorlu bosslar. Bunların hepsini yapıp gizli isu üssünü bulacan ama bu daha zor yani youtebe'a bakmadan bu silahi alman baya zor.

Mjolnir: Belli bir görev var ya onu bitirince yada 1.finali yapınca ortaya cıkıyor. Ama bu excalibur kadar zorlu degil belli bir lokasyonu var oraya dogru gidersen zaten yıldırım çakıyor ordan anlarsın dogru yolda oldugunu.

Leonidas Spear: Kassandra X Eivor Crossover görevinde alabiliyorsun. zaten bu görevi acarsan direk yeni bir bölge acıyorsun ve bu bölgede gezerek bulabilecegin bir silah yani alması zor degil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı