AC vallhala 250 TL'ye alınır mı?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hayatımda 1 defa AC serisinden oyun oynadım. O da yarım saat falan AC 2. ondan önce de atası Prince of Persia the sanda of time oynadım. Kartta hazır para varken alayım diyorum.

R5 5600 var. Şu anlıl RX 470 kullanıyorum. İleride 1660S alacağım. Sorun yaşatmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda 1 defa AC serisinden oyun oynadım. O da yarım saat falan AC 2. ondan önce de atası Prince of Persia the sanda of time oynadım. Kartta hazır para varken alayım diyorum.

R5 5600 var. Şu anlıl RX 470 kullanıyorum. İleride 1660S alacağım. Sorun yaşatmaz diye düşünüyorum.

Hem müthiş hem kötü yanı olan oyun.
Hikayesi, map tasarımı, combatları silahları çok hoşuma gitti. Ancak oyunun birçok yerinde buglarla karşılaşacaksınız. 250TL için gayet iyi oyun bence.

2 tavuk dürüm parası bence her türlü alınır.

Bu arada oyunu "HOLIDAY20" koduyla %20 indirimli alabilirsin biliyorsundur umarım. boşa 250 ₺ verme yani, bu arada oyunun deluxe ve complete edition kısımlarında hangi ek artıları var, bilen yanıt verebilir mi acaba?

Bu arada oyunu "HOLIDAY20" koduyla %20 indirimli alabilirsin biliyorsundur umarım. Boşa 250 ₺ verme yani, bu arada oyunun Deluxe ve Complete Edition kısımlarında hangi ek artıları var, bilen yanıt verebilir mi acaba?

Hangi platformda indirimde şu an?

Hangi platformda indirimde şu an?
Kendi platformu ubisoftta, steamde şuan yine pahalı alacaksanız eğer ubisoft store' dan (hesabınız var ise yok ise hesap açıp öyle alın) alın ayrıca ödeme kısmına girince "HOLIDAY20" kodunu yazınca oyunu satın alımda %20 indirim uyguluyor şuan tüm ubisoft oyunlarında fırsat varken kaçırmayın bence

Kendi platformu Ubisoft'ta, Steam'de şu an yine pahalı alacaksanız eğer Ubisoft Store'dan (hesabınız var ise yok ise hesap açıp öyle alın) alın ayrıca ödeme kısmına girince "HOLIDAY20" kodunu yazınca oyunu satın alımda %20 indirim uyguluyor şu an tüm Ubisoft oyunlarında fırsat varken kaçırmayın bence

200TL bir şey değil gerçekten, 2 döner parası. Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı