Accelero Extreme IV - GTX 970 Montajı

Bir konuda daha merhabalar arkadaşlar.

Öncelikle bu montajını yaptığım MSI: GTX 970 Technopat üyelerinden @Sin0w adlı arkadaşımıza ait olduğunu belirtmek isterim.
Neyse, sizi fazla oyalamadan dalıyorum konuya:

ARCTİC/ Accelero Extreme IV ekran kartı soğutucusunun öncelikle görselini tanıtayım:

Kutu içeriği:

Karta montajlı hali ve toplam uzunluğu: Resimde biraz daha kısa görünse de kartla beraber net uzunluğu 32 cm'dir.

Montaj videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, gönül isterdi ki bu soğutucunun bir de sıcaklık testlerini yapabilseydim, ancak bu mümkün olmadı.
Kasamda Sıvı Rez.'leri bulunduğundan sığdıramadım:

Accelero Extreme III'ü sıvı soğutma yapmadan önce çok rahat bir şekilde aynı kasaya sığdırmıştım:

Soğutucumuzun Fiyatı: (Accelero Extreme IV)
  • 90,41 Euro = 288,79 TL
  • Gümrük bedeli: 43,60 TL
  • Kapıya teslim toplam fiyatı.: 332,39 TL

Bu ürünü satın almak isteyenler: ARCTIC/ Accelero Ürünleri Satın alma Rehberi | Technopat Sosyal konusunda yardım alabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emeğine sağlık çok yararlı bir rehber olmuş. Bir sorum olacaktı. Videoda 6. dakika da kartın arkasına siyah plakayı takmadan önce jelatin benzeri şey yerleştirdiniz. Bu gerekli mi ? @er36po

Videoda 6. dakika da kartın arkasına siyah plakayı takmadan önce jelatin benzeri şey yerleştirdiniz. Bu gerekli mi ? @er36po
Sanırım gerekli olmasa üretici koymazdı onu. Onu kısaca özetlersek: O daha çok statik elektrik, kısa devre önleyici.

Statik elektrik için olduğunu düşünmüştüm. Emin olmak için sordum. Statik elektriği biz pek önemsemediğimiz için bana önemsiz gibi gelmişti.

Eline sağlık ağabey. Bir şey soracağım, @Sin0w un ekran kartı dediniz, o mu size gönderdi ekran kartını montaj için? İleride bende almak istiyorum, size gönderme imkanımız olabilir belki

O ısı boruları da ne öyle! Eline sağlık abi.

Çok güzel olmuş. Aslında müzik koymak yerine anlatarak yapsanız çok güzel olabilir. Kendim müziği kapatıp sadece izliyorum çünkü
Video sesli olmasa da, olabildiğince anlaşılır hale getirmeye çalışıyorum. Aksi taktirde anlaşılmayan durumlarda sorulacak sorulara her daim cevap veririm.

Ha şu var; Eğer daha önce Recep Baltaş ve Ali Güngör ikilisinin sesli incelemelerini izlememiş olsaydım belkim.
Ben biraz garip bir insanım... Kendimden iyisinin yanında, karşısında susmayı tercih ediyorum.

Helal olsun çok güzel inceleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…