Accelero Extreme IV - GTX 970 Montajı

Bir konuda daha merhabalar arkadaşlar.(y)

Öncelikle bu montajını yaptığım MSI: GTX 970 Technopat üyelerinden @Sin0w adlı arkadaşımıza ait olduğunu belirtmek isterim.
Neyse, sizi fazla oyalamadan dalıyorum konuya:

ARCTİC/ Accelero Extreme IV ekran kartı soğutucusunun öncelikle görselini tanıtayım:

FormatFactory20150629_133421.jpg

FormatFactory20150629_133433.jpg

Kutu içeriği:

FormatFactoryEXTREME 2.jpg

Karta montajlı hali ve toplam uzunluğu: Resimde biraz daha kısa görünse de kartla beraber net uzunluğu 32 cm'dir.

FormatFactory20150701_230621.jpg

FormatFactoryEXTREME 3.jpg

Montaj videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, gönül isterdi ki bu soğutucunun bir de sıcaklık testlerini yapabilseydim, ancak bu mümkün olmadı.
Kasamda Sıvı Rez.'leri bulunduğundan sığdıramadım:

FormatFactory20150701_230729.jpg

Accelero Extreme III'ü sıvı soğutma yapmadan önce çok rahat bir şekilde aynı kasaya sığdırmıştım:

Önceki sistem.jpg

Soğutucumuzun Fiyatı: (Accelero Extreme IV)
  • 90,41 Euro = 288,79 TL
  • Gümrük bedeli: 43,60 TL
  • Kapıya teslim toplam fiyatı.: 332,39 TL

Bu ürünü satın almak isteyenler: ARCTIC/ Accelero Ürünleri Satın alma Rehberi | Technopat Sosyal konusunda yardım alabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ'nin Twin Frozr V soğutma sisteminden daha iyi bir soğutma sağlıyor mu acaba?
Kesinlikle Twin Frozr V çok iyi bir soğutucu ancak Accelero 4 daha iyi soğutacaktır.
Soğutucu elimin altında ancak ben onu test edemiyorum, bu da bana resmen ızdırap gibi oldu.
FormatFactorySistem.jpg

@er36po Kullanıcı incelemeleri bölümünü bu yüzden seviyorum. Güzel bir inceleme ama videodaki müzik kötüydü hocam sesi kapatıp izledim :)
İşte o yüzden zevklerle renkler tartışılmaz denilir.:D Şahsen F. yılmazı da Remix'lerini de çok severim, ancak bu montaj videosunda kullanılacak bir müzik değildi, o konuda hemfikiriz.:)

Konuyu hiç okumadığınız ve incelemediğinizi hemen de belli ediyorsunuz, bu sorunuzun cevabı hem konu içerisin de hemde cevaplar da. Lütfen konu incelemesi yapın her zaman.
Konunun incelemesini zaten okudum. Bilip bilmeden atlamayın. Kendisi deneyememiş. Benim o soruda demek isteğim soğutma sağlayabilir mi sağlayamaz mı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı