Accelero Extreme IV - GTX 970 Montajı

@er36po Abi ellerine sağlık süper bir montaj şekli olmuş. En kısa sürede sabırsızlıkla ekran kartımın gelmesini bekleyeceğim. İsterdim ki abi sen de testlere tutsaydın ama o sistemi de bozmak olmaz. Umarım bu soğutucu beni yanıltmaz ve istediğim sıcaklık değerlerinin altında olur. Şimdilik Allah'a emanet olun, kartım geldiğinde sıcaklık için inceleme yapar, konuya gerekli rakamları yazarım inşAllah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soğutmayı taktıktan sonra sıcaklık değerlerinde değişme oldu mu?

MSİ'nin Twin Frozr V soğutma sisteminden daha iyi bir soğutma sağlıyor mu acaba?

Bu soğutmayı taktıktan sonra sıcaklık değerlerinde değişme oldu mu?

Konuyu hiç okumadığınız ve incelemediğinizi hemen de belli ediyorsunuz, bu sorunuzun cevabı hem konu içerisin de hemde cevaplar da. Lütfen konu incelemesi yapın her zaman.

MSİ'nin Twin Frozr V soğutma sisteminden daha iyi bir soğutma sağlıyor mu acaba?

Bunu yakın da test edecem, bakalım hangisi önde olacak. Ama muhtemel ki, bu soğutucu geçecektir, çünkü testler yapılma dan ürünü üretmezler di.

Konuyu hiç okumadığınız ve incelemediğinizi hemen de belli ediyorsunuz, bu sorunuzun cevabı hem konu içerisin de hemde cevaplar da. Lütfen konu incelemesi yapın her zaman.
Konu içerisinde sorumu yanıtlayacak cevap görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…