Accelero Extreme IV - GTX 970 Montajı

Hayırlı olsun iyi iş çıkartmışsın, keşke üretici firmalar da böyle başarılı soğutmalar yapabilse.

MSİ'nin Twin Frozr V soğutma sisteminden daha iyi bir soğutma sağlıyor mu acaba?
Kesinlikle Twin Frozr V çok iyi bir soğutucu ancak Accelero 4 daha iyi soğutacaktır.
Soğutucu elimin altında ancak ben onu test edemiyorum, bu da bana resmen ızdırap gibi oldu.

@er36po Kullanıcı incelemeleri bölümünü bu yüzden seviyorum. Güzel bir inceleme ama videodaki müzik kötüydü hocam sesi kapatıp izledim

@er36po Kullanıcı incelemeleri bölümünü bu yüzden seviyorum. Güzel bir inceleme ama videodaki müzik kötüydü hocam sesi kapatıp izledim
İşte o yüzden zevklerle renkler tartışılmaz denilir. Şahsen F. yılmazı da Remix'lerini de çok severim, ancak bu montaj videosunda kullanılacak bir müzik değildi, o konuda hemfikiriz.

Vay arkadaş ya. Blok resmen 10cm dışarı çıktı Bu arada elinize sağlık.

Konuyu hiç okumadığınız ve incelemediğinizi hemen de belli ediyorsunuz, bu sorunuzun cevabı hem konu içerisin de hemde cevaplar da. Lütfen konu incelemesi yapın her zaman.
Konunun incelemesini zaten okudum. Bilip bilmeden atlamayın. Kendisi deneyememiş. Benim o soruda demek isteğim soğutma sağlayabilir mi sağlayamaz mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…