Accelero Extreme IV - GTX 970 Montajı

Fazla vaktim olmadığın dan ve internet sıkıntım olduğun dan daha detaylı bilgi veremediğimin farkındayım ve bu yüzden şimdilik kusuruma bakmayın. Vakit ancak buldum ve hemen bir kaç oyun testleri yaptım, sıcaklık değerleri 62 dereceyi geçmedi ve oda sıcaklık değeri yaklaşık olarak 35-40 derece civarların da. İstanbul'un halen bu sıcak günlerin de yaşayanlar bilir, sözü fazla uzatma dan denenen oyunlar, Sniper Elite 3, Crysis 2 ve Battlefield 4. Bütün ayarlar yüksek seviyede ve 1920x1080 çözünürlükte denenmiştir. Denemek istediğiniz oyunlar var ise konu altına yazdıktan sonra vakit bulduğum da test edip yazarım. Hayırlı günler dileklerimle.

@Sin0w hocam merhaba Boşa çıkan soğutucuyu satmak ister misiniz ?

Hocam malasef satmak gibi bir niyetim yok, ileride nolur nolmaz adına şimdilik elim de tutuyorum.
Hocam o soğutucunun fanı kırık uzun vadede sorun çıkabilir fan döndükçe ritmi bozulabilir.

Hocam aslın da o tek bir tırnak kırıldı ama ne ses nede soğutmada sorun çıkarmıyor, benim soğutucu değişmem sebebi yetersiz geldiği için, evet belki 70-75 derece arası normal olabilir fakat bu bana çok geldiği için değiştirdim ve son devirde bile çalıştığı zaman yüksek ses ve sıcaklıkta 68 derecenin altına indiğini görmedim. Yani kısacası o kırılan tırnağın ne eksisi nede artısı oldu.

Hocam fanın ağırlığı değiştiği için dönerken orantısız dönebilir ve uzun vadede fan göbeğinde sorun çıkabilir.

Dediğiniz de haklı olabilirsiniz ama bence öyle bir sorun çıkaracağını sanmazdım, gerçi şimlik boşta ve saten büyük ihtimal kart sattığım da kullanıcı isterse şuan ki şekilde ister ise orjinal soğutucu ile veririm, saten ben bu kartı gittiği yere kadar kullanıp, daha sonra güncelleme yaparım.

Abi kartlardan birinin fanını kırdım bende. Nasıl becerdin diye sorma. Ne zaman pc temizlesem hiç dokunmadığım parçalara birşey oluyor.

Neyse sence sıvı soğutmamı yoksa Accelero Extreme tavsiyemi edersin? Fakat ben 3. versiyonu alırım. Çünkü SLI yaptığın için backplate takarsam çok kabalaşır kartlar. Hava yeri kalmaz. Kartlara ben kendim düz backplate alırım.

Ama birde şöyle bir secenek var. O da Arctic hybrid soğutmaları. Onları önerirmisin yoksa hava olarak mı daha iyi olur?

@Mehmet Emre BOŞÇA, öncelikle, eğer kırık fan ses yapmıyor ve sogutmada sıkıntı yaşamıyor ise boşuna masrafa girme.

Sıvı mı Accelero Extreme 3 mü sorusuna cevap ise: Extreme 3'ten daha iyi soğutabilecek sıvı soğutma için en az 700-800 TL'yi gözden çıkaraman lazım. Tabi bu fiyat yanlızca ekran kartını soğutman için.

Tavsiyem A. Extreme 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…