Çözüldü C# Access alacak toplam nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Selamlar. C# Access kullanarak veri tabanı hazırladım fakat problem şu. Mesela verit abanında 3 kişi var işte sırasıyla 2000 3000 4000 TL borçları var ve farklı veri tabanına bu borçların toplamı gözükecek. Bunu nasıl yapabilirim?

Çözüm
Dogru data type secmelisin oncelikle. Currency degilse Precision kaybedersin. Currency data type

Sonrasinda sum aggregate fonksiyonunu uygulayabilirsin eger dB katmaninda hesaplamak istiyorsan.

Direkt şey yaptım hocam tablodan veriyi listboxa çektim datareader ile sonra o listboxdaki veriyi int32 yapıp toplama çıkarma işlemi yaptım işime yaradı teşekkürler.
Dogru data type secmelisin oncelikle. Currency degilse Precision kaybedersin. Currency data type

Sonrasinda sum aggregate fonksiyonunu uygulayabilirsin eger dB katmaninda hesaplamak istiyorsan.

Direkt şey yaptım hocam tablodan veriyi listboxa çektim datareader ile sonra o listboxdaki veriyi int32 yapıp toplama çıkarma işlemi yaptım işime yaradı teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı