Acer 23.6" ED242QRABIdpx alınır mı?

muhtar abi

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Link: Acer ED242QRABIDPX 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Alternatif: Gamepower GPR24C1MS144 24" 1ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Çok aradayım, insanlar Gamepower alma Çin işi diyorlar.
Ve Gamepower monitör 1ms ama Mprt mi GTG mi bilmiyorum.
Bilmiyorum aslında işinin harbiden ehli biri müdahale etse hiç fena olmaz.
Bütçede sınırdayım.
Bu arada dinlenecek müzik önerisi de hiç fena olmaz.

Son düzenleme:
Ben ikisini de almazdım. Acer'i 4ms olduğu için almadım. Gamepower'i ise Gamepower olduğu için almazdım. Biraz takip ederek indirim de ViewSonic VX2458-C-mhd almanızı tavsiye ederim. Şu anda 1800 TL ama bayramdan önce İtopya'da 1400 TL'ydi.

Hocam bütçeyi aşamam dedim.
İncehesap indirimimi bekliyeyim?

İncehesap indirimini bekleyin nadir de olsa güzel monitör geliyor. Ya da diğer sitelerden indirim kovalayın dediğim monitörü veya benzer bir monitör alın. Bu monitörlere bu kadar para vermenizi önermem.

Hocam 4ms zorunlu bir de kaliteli markadan alacaksak (fiyat sınırlandırması yüzünden)

Neden 4ms almanız zorunlu? İleri de indirime girecek olan ürünlerden bütçenize göre 144 Hz 1ms olan modelleri almak daha mantıklı.

4ms almak zorunlu değil ama 1ms kaliteli markanın monitörü indirime girer mi bilmiyorum.
Neden 4ms almanız zorunlu? İleri de indirime girecek olan ürünlerden bütçenize göre 144 Hz 1ms olan modelleri almak daha mantıklı.

İncehesap ellerinde kalan parçaları ucuza satıyorlar cuma gecesinde.
Ellerinde kalan parçalar ellerinde kalıyor ki bir sebebi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı