Acer 27 inç 2K monitör alınır mı?

Bütçe
8000
Fiyatına göre sunduğu özellikler iyi ancak kronik sorun kısmına yorum yapamam. @Saint Lucia hocam daha net bir cevap verecektir.

Buna alternatif olarak G27Q var ancak fiyatı bundan yüksek. Piyasaya biraz baktım da bu fiyat bandında tek seçenek Acer gibi duruyor.

HDR için parlaklık pek yeterli denmemiş onun dışında 24 inç 1080p'den geçtiğime değer mi sizce? Elimdeki monitörü 1 yıl oldu alalı ama cw sorunu ve bazen görüntüde titreme yapması beni iyice soğuttu. Bunu kenara atıp 2. monitör yaparım belki diyorum eskiyi yani.

Teknoloji şans işi elbette. Bu baktığınız Acer'in kronik bir sorunu yok.
CW sorunu her monitörde olmaz. Çok nadir denk gelen bir konudur. Öyle bir şey denk geldiği anda iade edilmelidir ürün.
Eğer 24 inç'e alışıksanız AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA bunu da öneririm.
Beğenmediğiniz bir monitörü değiştirmek her türlü iyi bir atılım olur. Lakin 2K monitör için sisteminiz uygun mu?

24 inç istemiyorum hep aynı monitöre para verdiğimi hissederim ondan sonra. Sistem şimdilik yeterli.

O zaman bütçesinde rakipsiz olduğu için Acer hayırlı olsun diyelim. Bütçe değişirse alternatif konuşuruz.
24" 1080p ve 27" 2K farkını hisseder miyim? Ben 2K ile 1080p arasında büyük fark olmadığına inanıyordum ama sizin de görüşünüzü alayım.

24" 1080p ve 27" 2K farkını hisseder miyim? Ben 2K ile 1080p arasında büyük fark olmadığına inanıyordum ama sizin de görüşünüzü alayım.

Göze hitap eden bir ürün aldığın için bu soruyu cevaplamak aslında zor.
Aralarında fark var. Fark olmaması imkansız. Çözünürlük artıyor. Keskinlik artıyor ve daha çeşitli grafiksel şeyler. Aradaki farkı göz algılar. Sizin beklentiniz ve göz alışkanlığınız bu farkı ne derece algılar bilemiyorum. O yüzden çığır açacak bir beklenti içinde olmayın. Seviye atladığınızı düşünün sadece.

Bu USB portları ne işe yarıyor monitörde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…