Bu monitör nasıl iyi mi? Herhangi bir kronik sorunu coil whine vesaire var mı? Gerçek 2K deneyimi yaşatır mı? Coil Whine'dan ağzım çok yandı, varsa eğer bedava olsa almam.
Hocam monitörün en düşük parlaklığı sizce de biraz yüksek değil mi? Eski monitörde en düşüğe alırdım yeterli gelirdi ama bunda sanki biraz fazla yüksek.
Hocam monitörün en düşük parlaklığı sizce de biraz yüksek değil mi? Eski monitörde en düşüğe alırdım yeterli gelirdi ama bunda sanki biraz fazla yüksek.
Neyse kontrastı da kıstım biraz daha göz dostu oldu şimdi. Boşta kullanırken 50 kontrast yüksek geliyor bana.
Monitörde hoşuma gidenlerden birisi de soğurken çatır çutur ses gelmiyor. Eski olan sanki tüplü TV gibi çok çatırdıyordu.
@FantastikTürk Hocam dün monitörde mavi renkli sıkışmış piksel ortaya çıktı. Yakından bakınca fark ettim, karanlık sahnelerde beliriyor genelde bu kendiliğinden geçer mi?
@FantastikTürk Hocam dün monitörde mavi renkli sıkışmış piksel ortaya çıktı. Yakından bakınca fark ettim, karanlık sahnelerde beliriyor genelde bu kendiliğinden geçer mi?