Acer 5745G Mac OS X Kurulur mu?

bluecrown

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Harita Mühendisi
Merhabalar konuyu açmadan önce aradım fakat bulamadım.

Daha önce Acer 5745G ' ye MacOSX'i tam anlamıyla kurabilen var mı ? Baktığım konularda sadece ekran kartlarında sıkıntı yaşanmış ve ml2 sürümü kurulmaya çalışılmış sanırım. Wifi sıkıntısız bir şekilde çalışabiliyor mu ? iOS aygıtlara yazılım için gerekli bana. MacOSX işletim sistemi olmadan yazılım öğrenmeye başlayamıyorum malesef. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sisteme Snow Leopard kurulmuş daha önce sen El Capitan denemelisin. Rehberleri incele.

Link atabilir misiniz? Deneyince sizi bilgilendireceğim.

NVIDIA GeForce 330M ekran kartı imaj driverinı nereden bulabilirim. Kurulumda sadece Intel Graphics varmış :/

Link atabilir misiniz? Deneyince sizi bilgilendireceğim.

NVIDIA GeForce 330M ekran kartı imaj driverinı nereden bulabilirim. Kurulumda sadece Intel Graphics varmış :/
Google'ye "hackintosh rehberi technopat" yazarsan bir çok rehber bulursun. Özellikle YouTube'da.
Dual boot için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dizüstü bilgisayara El Captain yüklemek istiyorum. Boyutu 7,47gb ama benim USB 7,44 gb. Bu yüzden yükleme yapamıyorum. İnternette de RAW dosyası içerisindekileri (AMD ekran kartı sürücüleri bana yaramıyor mesela) silebileceğim bir program bulamadım. Bunu nasıl yapabilirim? ( @Recep Baltaş, @Ali Güngör ve diğer arkadaşlar)

Transmac ile dosya içini açıp görebildim hatta AMD olanbları silebildim fakat RAW dosyasındaki boyutta hiç bir değişiklik olmadı.

USB siz kurulum varsa o konu ile ilgili link atabilirseniz de olabilir?

WintoHDD gibi ygulamalarla usb olmadan dahili HDD ile Windows'a format atmak mümkün diye bir yazı okumuştum, ona benzer bir durum varsa diye sordum?

Asıl sorum ise RAW uzantılı dosyayı USB'ye atmadan nasil degistirecegim cunku usb 8GB yetmiyor. Çok az bir fark kalıyor ve yeni bir USB almak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı