Dediğimi denedim olmadı, USB Bellek yada Harici HDD şart. Sende 2 disk var, SSD'ye Windows kurup diğer HDD'yi de El Capitan yükleme medyası yaparsan SSD'ye kurulum yaparsın sonra tekrar Yükleme medyasını yani HDD'yi silip Windows kurarsın ve açılış seçeneklerini Bios boot menüsüne göre kullanabilirsin.
Benim biraz işim çıktı 1-2 haftaya El Captain ancak yükleyebilirim yükleyince ayrıntılı bilgi vereceğim tekrar
------------------------
Merhabalar,
İlk kurulumu videoda gösterdiği gibi yaptım:
Yaptıklarım:
USB den hdd ye kurarken boot menuden Options>Graphics Injerct menu den Inject Intel seçeneğini kapatıp kurulum yapmaya başladım.
Kurulum ilk resimdeki gibi başladı ve başarıyla bitti. Daha sonra restart dedim ve yeniden boot menuye bağlandım.
Daha sonra Options>Graphics Injerct menuden Inject EDID i açtım Intel Inject menuyu kapattım ve bu sefer hdd içindeki kurualan mac os x i seçtim ama 2. resimdeki hatayı aldığım için ilerleme olmadı.
Özetle USB boot olarak yükledim yeniden başlattıktan sonra hdd içinden açınca 2.resimdeki hatayı aldım.
Ayrıca boot menuden Graphics Modu u switchable'dan descrete yaparak intel grafik kartını devreden çıkararak sadece nvidia ile kurmaya da çalıştım yine olmadı.
Bu sorun ekran sorunuymuş, ben yinede transmac ile amd ekran kartı driverlarını da sildim, nvidia ve intel yoktu. Hatta bilgisayarımda bluetooth olmadığı için bluestooth yazan her şeyi sildim ama yine aynı hatayı aldım.
Ekran kartları 330M ve Intel HDGraphics
İşlemci 1. nesil i5 m430
Kurduğum yer SSD ve formatı MBR
UEFI modda kurulum
yapmıyorum
Dual boot El Captain sürümü kurmaya çalışıyorum.
Ve son olarak NVIDIA nın dmg formatındaki ekran kartı sürücüsünü buradan buldum:
CUDA Drivers for MAC Archive|NVIDIA fakat bunu nasıl yukleyebileceğimi bulamadım zira 2. yükleme ekranı gelmiyor.
Yol gösterebilecek var mı?
Intel HD Graphics Patcher
AppleIntelHDGraphicsFB.kext nasıl ekleyeceğimi bulamadım.