hknclk
Centipat
Merhabalar, bu laptopa sahip olan ya da özelliklerine göre fiyatı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Linkini bırakacağım laptopu internette vakit geçirmek ve Online ders için almayı düşünüyoruz. Ömür biçmek doğru bir şey değildir ama 4-5 sene temiz güzel kullanılırsa götürebilsin istiyoruz. Bu fiyat bandında bu özelliklere benzer laptoplar varsa bizimle paylaşabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Son olarak Vatan Bilgisayar'dan 8 sene önce i3 4130U, 4 GB 1333MHz RAM, 500GB WD HDD, AMD Radeon 8350 olması gerekiyor, bir masaüstü bilgisayarım vardı. Birçok kez tamire gitti. Ekran kartının bozulduğunu söylediler. Benim işimi çok rahat görüyordu. O yüzden ona benzer, bütçeyi aşmayacak bir laptop arayışına girdim. Bu zamanda uygun fiyata laptop kalmadı ama mecbur bir tane alacağım.
www.vatanbilgisayar.com
Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da