ACER A515-41G-T48Q alınır mı?

Alınır mı ?

• Alınır.

• Alınmaz.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Merhaba, günaydın.Cevabın için çok teşekkür ederim.Mavi ekran hatasını fabrika ayarlarına geri yükleyerek çözdüm.Şarjda ya da batarya da sorunsuz şuan.Battlefield 1 hangi ayarda oynuyorsun.Bende karşılaştırayım.

Merhabalar ben bu laptobu 3200 gibi uçuk bi fiyata aldım tabi aldığımda dolar 6 cıvarlarındaydı bende o fiyat aralığında başka bi laptop bulamadım kasalı pc toplama gibi imkanım yoktu evim müsait değildi verdiğim paraya değdimi kesinlikle değmedi bana amd mi nvidiamı diye sorarsanız kesinlikle nvidia derim laptoptan pek memnun kalamadım kendi kendine diskin 100 olması ekran kartını güncellerken ekraın bidaha gelmemesi gibi bi çok sorunu var ben kendi cahilliğime veriyorum acelen aldığımın farkındayım almayı düşünenler varsa sakın almasınlar laptobun sorunları çok arkadaşlar hele oyun kısmına tam bir umutsuz vaka apu işlemcisi var çokta iyi değil yani diceklerim bukadar almanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar acerin teknik servisi sadece format at dşyorlar oda ayrı bi sorun pc nin her sorununa format at diyolar garip

Bende Acer 41g olan modeli aldım. 3 aydır elimde 1 ay 25 gün servisde geçti. Şimdi yine gönderdim. Bu kadar kötü kalitesiz kasa olamaz ya. Mavi ekran hatalarını geçtim normal internette takılırken birden donuyor bipp diye sesde kalıyor. Power tuşuna basarak kapatıyorum. HDD kapanırken o çıt çıt sesi yok mu işte ilk defa bu seside bu bilgisayarda gördüm. Acer=Casper artık benim gözümde. Ben Casper'dan uzak durdum sağaolsun Acer aratmadı bana. Benim modelin işlemcisi daha iyi olan model. Ryzen işlemcili diye aldık böyle rezil bir şey görmedim. Hiç bir güncellemesi yok sitesinde de. İade ve değişim için servisine gönderdim inşallah bir rapor verirlerde bir şeyler yaparız.

Bende Acer 41g olan modeli aldım. 3 aydır elimde 1 ay 25 gün servisde geçti. Şimdi yine gönderdim. Bu kadar kötü kalitesiz kasa olamaz ya. Mavi ekran hatalarını geçtim normal internette takılırken birden donuyor bipp diye sesde kalıyor. Power tuşuna basarak kapatıyorum. HDD kapanırken o çıt çıt sesi yok mu işte ilk defa bu seside bu bilgisayarda gördüm. Acer=Casper artık benim gözümde. Ben Casper'dan uzak durdum sağaolsun Acer aratmadı bana. Benim modelin işlemcisi daha iyi olan model. Ryzen işlemcili diye aldık böyle rezil bir şey görmedim. Hiç bir güncellemesi yok sitesinde de. İade ve değişim için servisine gönderdim inşallah bir rapor verirlerde bir şeyler yaparız.

iade için ne kadar uğraştım haddi hesabı yoktur hiç yardımcıda olmadılar iadede almadılar işleri güçleri bahane üretmek

O senin şanssızlığın Yusuf. Aynı cihaz bende de var ve gayet memnunum.
Sorun şansızlık değil. İade ya da değişim yapmıyorlar. Fabrika çıkışlı sorunu olduğunu ve malzeme kalitesinden dolayı vida yerleri düştü. Değişim yapmayınca alt kasa değiştir dedim bu sefer alt kasa vida yerleri sıkmış HDD vida yeri çatlak geldi. Sorun sizden kaynaklı olduğunu söyleyecekler bir daha gönderdiğimde. LG kronik sorunu kabul etti ücretsiz telefonları değiştirdi. Bu Acer'ın kronik sorununu kabul etmeyip hiç bir şey yapmıyorlar.

Bende de ayni laptop var. Bu kadar kotu yorum nasil yapildi anlamadim. Laptopum yuksek performans ayarlarinda olmamasina ragmen THE WITCHER 3 puruzsuz bir bicimde calisiyor. Kaldi ki laptop hizini tam kullanmiyor bile. Baska websitelerde oyun laptopu degil gibi yorumlar gordum. Bunu yazanlar 2018 de cikan son model oyunlari denedi sanirim??? Oyun laptopu degil fakat 2017 ye kadar cikan yeni nesil oyunlarin cogunu puruzsuz bir bicimse oynatiyor. Ucuz olmasina ragmen laptop cok guzel. Daha ne bekleniyor bu laptoptan anlamiyorum? Ekran kartinin guncellemelerini en yeni surume getirmeyin arkadaslar. Sizi bir beta kullanicisi gibi deniyorlar. Radeon 19.1.1 cok stabil suan. 19.2.1 veya 18.9.3 kullanmayin. Ayrica onunuze her gelen windows guncellemelerini yapmayin. Birakin biraz zaman gecsin, features bolumunden ne guncellemeler geldigini takip edin. Guncellemeler gunu gunune yapilirsa sadece bu laptop degil tum laptoplar kasacaktir zaten. Isteyen arkadaslara oyunlardaki FPS degerlerini atabilirim. Laptopun herhangi bir sikintisi oldugunu dusunmuyorum. Bazilarina denk gelmis sanirim. Umarim sorunlariniz duzelir

Witcher da bende de sıkıntı yoktu zaten ki oyun ekran kartına yüklendiği için sorun yok
Asıl sorun işlemcide mesela cs go battlefield serisi gibi oyunlar karttan çok işlemciye yükleniyo bu tür oyunlarda sıkıntı var mesela cs go da 60 fps üstünü zor görüyorum(düşük ayarlarda) görsem bile sık sık 35-40 fps lere düşüyor sorun bu

Witcher da bende de sıkıntı yoktu zaten ki oyun ekran kartına yüklendiği için sorun yok
Asıl sorun işlemcide mesela cs go battlefield serisi gibi oyunlar karttan çok işlemciye yükleniyo bu tür oyunlarda sıkıntı var mesela cs go da 60 fps üstünü zor görüyorum(düşük ayarlarda) görsem bile sık sık 35-40 fps lere düşüyor sorun bu

Benim Csgo da performansim cok iyi. Herhangi bir bicimde fps dususu yasamiyorum. Eve gidince fps degerlerine bakip screenshot atabilirim isterseniz. Battlefield kac oynuyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı