Acer AN515-44-R3WY vs Monster Abra A5 V16.6.5

Cloud´y

Hectopat
Arkadaşım için laptop alıyoruz. Bu ikisi arasından hangisini almalıyız? Laptop çizim (3DMax) için kullanılacak. En fazla bütçe: 7-7, 500 TL. Sadece bu ikisinden hangisi alınmalı bunun hakkında fikir almak istiyoruz?

Arkadaşım için laptop alıyoruz. Bu ikisi arasından hangisini almalıyız? Laptop çizim (3dmax) için kullanılacak. En fazla bütçe: 7-7, 500 TL. Sadece bu ikisinden hangisi alınmalı bunun hakkında fikir almak istiyoruz?

Abra serisi ısınıyor bu ikisinin arasından Acer alınmalı.

İşlemci açısından AN515-44 daha iyi. Geri kalan özellikler birbirine benzer nitelikle. Malzeme kalitesi olarak ikisi de aynı. Monster'da tek memnun kalmadığım nokta hoparlör. Maalesef çok dandik. Şu an AN515-44 kullanıyorum (Ryzen 7 4800Hlı olanı). Acer'ı tavsiye ederim. Soğutma olarak Acer'ın Nitro menüsünden soğutma ayarlarını kullanıyorum. Bayağı yüksek fan hızlarına ulaşabiliyor. Max fan açıkken ekran kartı sıcaklığı 58 C civarında oluyor.

AN515-44 için bir inceleme yazmıştım inceleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı