Acer Aspire 1 laptop alınır mı?

Merhaba. İkinci elden cidden uygun bir fiyata Acer Aspire 1 buldum. Cihazda Celeron N4000, 4 GB DDR4, Intel UHD Graphics, 32 GB eMMC var. Tek aklıma takılan şey cihazda aktif soğutma yok. Tamamen günlük basit amaçlar için almayı düşünüyorum, oyun için bilgisayarım var. Word, YouTube, film vs. yeterli benim için. Disk sorununu da 128 GB bir hafıza kartı alarak çözmeyi düşünüyorum. Bu cihaz alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum.

@Sakuya Izayoi @SerdarT35
reis bence bedava. Dediğiniz gibi sadece youtube, vesaire için kullanacaksanız ısınmanın çok problem olacağını sanmıyorum. Zaten bu işlemci düşük enerji tüketimine sahip. Bu da az güç çekimi ve az ısınma demek. 4gb ramin de ddr4 olması bir artı, genelde bu sistemlerde ddr3 oluyor. Benim de ilk bilgisayarım acer aspire idi, uzun bir süre götürmüştü beni. Hafıza takıp kesinlikle değerlendirin derim.

Depolama sorununu Samsung EVO 128 GB SD kartı ile çözerim biraz o sorun değil.

Celeron N4000 (PassMark verilerine göre) T9550'yi çoklu görevlerde geçmiş tek çekirdete ise yakın performanstalar.

Çok kararsız kaldım. Beni kendine çeken en büyük etken bu fiyata yeni sayılabilecek bir cihaz almak.
Bahsettiğiniz fiyat günümüzde para bile değil açıkçası, ben daha dün bir takım fincana o parayı verdim varsın siz düşünün.

Paranız varsa hiç tereddüt etmeyi alın bence, hiç yoktan iyidir yine de. (Farklı bir Celeron ile karıştırmışım beni mazur görün. Celeron 420'ye gitti benim aklım.)

Bahsettiğiniz fiyat günümüzde para bile değil açıkçası, ben daha dün bir takım fincana o parayı verdim varsın siz düşünün.

Paranız varsa hiç tereddüt etmeyi alın bence, hiç yoktan iyidir yine de. (Farklı bir Celeron ile karıştırmışım beni mazur görün. Celeron 420'ye gitti benim kafa.)
Hiç sorun değil hocam. Ödemeyi yaptım. Kadın bir satıcıydı cihaz da temiz görünüyordu. Umarım iyi bir şekilde elime ulaşır. Bu arada parolapara cashback'i ne zaman yatıyor hesaba bir bilginiz var mı? Ödemeyi yaptım ama şuan bir hareketlilik yok hesapta.

Kral cihaz temizde işimi görmedikten sonra bir anlamı yok ki? Cihaz işimi görecek mi bunu bilsem direkt alırım zaten.
Sadece office programlarını kullanıp Youtube izleyecekseniz yeter. Ancak bilgisayar 2008 model o yüzden ekran olarak sizi video kalitesi açısından tatmin etmeyebilir.

Dostlar önerebileceğiniz bir SD kart var mı? Özellikle de bir kısmı dışarıda kalmayacak olan varsa. SD Card adaptörü taktıgınızda yarım CM'lik bir çıkıntı kalıyor dışarıda biliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı