Acer Aspire 15 Hazırda bekletme modundan çıkartma

JJunkie

Femtopat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
8
Merhaba,

Acer Aspire 15 modeli laptop kullanıyorum. ViewSonic VX3276 monitöre bağlı. Bilgisayarımda harici olarak Logitech G300S mouse ve Logitech K220 klavye bağladım. Laptopun ekranı kapalı vaziyette kullanıyorum. Hazırda beklet moduna aldığımda klavye veya mousetan bilgisayarı uyandıramıyorum. İlla laptopun ekranını açmamı ve Power tuşuna basmamı istiyor. Ben klavyenin space tuşuna bastığımda hazırda beklet modundan çıkmasını istiyorum. Çoğu bilgisayarda bu durumun sorunsuz bir şekilde çalıştığını gördüm fakat ben bir türlü hazırda beklet modundan klavyem veya mousela çıkamıyorum. Bu sorunu nasıl düzelteceğim?
 
Gerçekten sorununuzu çözebilir miyim bilmiyorum ama size bir öneride bulunmak istiyorum.

  1. Aygıt Yöneticisi'ne girin.
  2. Resimde gördüğünüz gibi "Bu aygıt, bilgisayarı başlatsın" seçeneğini hem klavyenizin hem de farenizin özelliklerine girip güç yönetimi kısmından seçin.
Çözüp çözemediğinizi yazarsanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • Aygıt Yöneticisi.PNG
    Aygıt Yöneticisi.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 52
Ben hazırda beklet ile kendi cihazımda denedim. Ve hazırda bekletten ne klavye ile ne de fare ile çıkaramadım. Hazırda bekletten klavye ve fare ile çıkarılabileceğinizi zannetmiyorum. Uyku modunda böyle bir şey mümkün. Ama harici klavvye ile uyku modundan çıkarabilir misiniz bilmiyorum.
 
Bana hazırda beklet modu gerekli. Çünkü laptopu her dakika ulaşamayacağım bir yere koyuyorum. Uyku modunda sürekli çalışıyor ama hazırda beklet modunda pc kapalı kalıyor.
 

Geri
Yukarı