Acer Aspire 15 Laptopa harici Everest klavye almak

Ege Armağan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben laptopuma klavye alacağım şu an Q klavye var çalışıyor. Ben bu klavyeyi alacağım; Everest Rampage KB-R79 klavyeyi alacağım. Laptopumun markası Acer Aspire 15 şu anlık bu laptopla oynuyorum. ilerde güçlü bir masaüstü PC alacağım. Şu anlık bu klavye bu laptopa uyar mı? Veya Everest Rampage KBR 09 alacağım. Iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben laptopuma klavye alacağım şu an Q klavye var çalışıyor. Ben bu klavyeyi alacağım; Everest Rampage KB-R79 klavyeyi alacağım. Laptopumun markası Acer Aspire 15 şu anlık bu laptopla oynuyorum. ilerde güçlü bir masaüstü PC alacağım. Şu anlık bu klavye bu laptopa uyar mı? Veya Everest Rampage KBR 09 alacağım. Iyi günler.
Kulak sağlığınız o kadar da önemli değil ise alın, fakat önemli ise bütçe arttırıp daha kaliteli bir ürün almanızı tavsiye ederim.

Everest klavye almanızı tavsiye etmem. Büyük ihtimal 4 ay dayanır sonra çöp olur. Everest'in malzeme kalitesi iyi değil ve aynı zamanda bildiğim kadarıyla logitech firmasının oyun yazılımına benzer bir oyun yazılımı yok.

Hocam, yanlış bilmiyor isem Everest ürünlerini Çin'den markasız olarak getirttiriyor ve üstüne logo basıyor. Yani biraz daha para biriktirip daha iyi bir markanın ürünlerine bakmanızı öneriyorum.

Bütçem en fazla 75 tl taş çatlasa 80tl maksimum.
Ama 75tl veya altı önerirseniz sevinirim. Çünkü yaninda Razer deathadder elite mause alıcam ve fiyatı azaltmak isitiyorum ama lütfen ama lütfen sadece HEPSİBURADA sitesinden önerin. 75Tl ve aşağı olursa iyi olur.

Tigoes K9 al. Bir aralar kullandım f/p ürünü, fakat tuşları bir müddet sonra sokuluyor (4 ay). Onun dışında hafif sesi var. O bütçeye bu gider.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı