Acer Aspire 3 A315-23 F/P dizüstü bilgisayar incelemesi

Yani hocam illaki alüminyum kasa istiyorsanız alın ama konudaki laptopun işlemcisi daha iyi. Yine de siz bilirsiniz. Oyun oynarım derseniz konudaki bilgisayar daha iyi performans verecektir.

Yani hocam illaki alüminyum kasa istiyorsanız alın ama konudaki laptopun işlemcisi daha iyi. Yine de siz bilirsiniz. Oyun oynarım derseniz konudaki bilgisayar daha iyi performans verecektir.

Kardeşime ders için bakıyorum oyun oynanmayacak, 4300U ile 3500U eşit sayılırlar aslında. IPS panel ve alüminyum kasa olması hoşuma gitti.

Merhabalar bu cihazı almayı düşünüyorum ancak hoparlör/ses kartı konusunda çok olumsuz yorumlar okudum, bu konuya açıklık getirebilirseniz çok sevinirim, bir de ısınma ne derecede oluyor. Teşekkürler şimdiden.

Hocam ben cihazı alalı tam 4 ay olmuş bugün. Şu şekilde söyleyeyim. Hoparlörünün ses kalitesi vesaire iyi. Focusrite 3i3 ses kartı ile de kullandım kötü değil. Yeterli. Şu şekilde söyleyeyim örneğin Call of Duty oynuyorsunuz. Arada oyunun yüklendiği yerlerde sıcaklık artıyor 80 civarını görüyor. Daha sonra oyunu oynarken çok ağır oyun değilse 65-70 arasına sabitleniyor sıcaklığı. Bir tek Battlefield V'te oyun içinde 75 dereceyi gördüm onun dışında sıcaklıklar iyi. Fakat illaki bu fiyat bandında alacaksanız ve yükseltmeye bütçeniz yoksa Ryzen 7'li veya Ryzen 3 4300U işlemcili bir notebook öneririm. Zira 8 GB RAM videoları izlediyseniz biraz yetersiz kalıyor. 2 GB VRAM'e kesildiğinden bazı oyunlarda drop yer yer FPS düşmeleri olabiliyor. Ben farkı 16 GB RAM'e yükselttikten sonra anladım ancak daha video çekmeye zamanım yok. Onu da yüklemeyi planlıyorum.

Son düzenleme:

Forumdaki ilk mesajımdı, verdiğiniz kapsamlı ve hızlı geri dönüş için çok teşekkür ederim, sıcak bir hoş geldin gibi oldu . Çeşitli internet satıcılarına güvenemiyorum maalesef, büyük teknoloji mağazalarındaki en uygun model de bu maalesef.

Hocam benim aldığım gibi GittiGidiyor üzerinden alabilirsiniz. Çünkü ürünü inceleyip bir hatası var mı diye size 3 gün süre veriyor. Eğer hatalı değilse siparişi onaylıyorsunuz. Kaç TL mağaza fiyatı?
Size şu cihazı önerebilirim.

5200tl ancak 4 5günde bir indirimle 4750tlye iniyor, attığınız model mutlaka daha iyidir ama kullanırken içimde hiçbir tereddüt olmadan kullanmam gerekiyor bu yüzden maalesef büyük teknoloji mağazalarına mecbur kalıyorum.

Hocam öyle ama bu da HP garantili. Bir şey değişmeyecek ki. Hatta burada işiniz daha kolay. Her şeyde kontrolünüz var. Kargoda geldiğinde vesaire. Para daha satıcıya geçmeden ürüne bakıp inceleyebiliyorsunuz. Eğer bir sıkıntısı varsa başınız ağrımadan oturduğunuz yerden iade ediyorsunuz. Mağazada adam zaten laptopu açıyor sonra diyor ki bu laptopu açtık parayı ödemek zorundasınız. Orada daha kötü dolandırıcılık var. Ben Vatan, Teknosa ve Mediamarkt gibi mağazalardan laptop alınmasına karşıyım.

Evet ama karşınızdaki neredeyse anonim bir satıcı, içindeki Windows'un orijinalliğinden parçaların eksiksiz olmasına, veri güvenliğine kadar birçok durum var. Vatan ve Teknosa'dan aldığınızda bu risklerle karşılaşma ihtimaliniz anonim bir satıcıya göre çok daha düşük. Üstelik bu saydığım durumları üstün bir teknoloji bilgim olmadığından anlamayabilirim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…