Acer Aspire 3 A315-23 F/P dizüstü bilgisayar incelemesi

Hocam cidden isterseniz ben satın alayım kapınıza kadar getireyim video çekeyim size. Yine cebinize para kalır. Cidden teknoloji mağazalarından almak şu anda lafım meclisten dışarı aptallık. Sırf mağazaya gidip görüyorsunuz diye fazla para vermenin mantığı yok. Kaldı ki daha iyi bir bilgisayar önerdim. Bu bilgisayarın kalibresindeki cihazlar Vatan'da ve Teknosa'da 6000 TL'den başlarken ben 5000 TL'ye internetten alabiliyorsam neden 1000 TL fazla para vereyim ki? Size diyorum ki satıcı anonim olabilir ancak siz ödemeyi yaptığınızda para satıcıya aktarılmıyor. GittiGidiyor güvenli ödeme sisteminde para bekliyor. Siz ürünü inceleyip sorunu olmadığına kanaat getirip ürün alışını sistemden onayladığınız zaman satıcıya para gönderiliyor. Diyelim ki defolu ürün geldi. Bu ürünü inceleyip bozuk olduğunu sisteme girip belirtiyorsunuz ve iadeyi onaylıyorsunuz. Paranız mesai saatleri içindeyse anında kartınıza geri aktarılıyor. Bana sorarsanız mağazadan almayın ama illaki mağazadan alacaksanız teşhir ürünü cihaz almaya hazır olun. Ayrıca Vatan ve Teknosa'da satılan çoğu indirimli cihaz teşhir ürünü olduğundan dolayı indirime giriyor. Kapalı kutu cihaza %20 indirim yapmaz öyle mağazalar. Daha yeni telefon aldım niye indirimde cihazlar diyorum teşhir ürünü diyor. Kendi mağaza çalışanı bile teşhir cihaz almış ucuz diye ama %90'ı sıkıntılı cihazlar.

Dediğinizi almadan düşüneceğim teşekkür ederim, ancak indirim %8 düzeyinde oluyor zaten. Bir de teşhir olma ihtimalini hiç görmüyorum çünkü teşhir olarak satılan ürünler ayrıca belirtiliyor, belirtilmek zorunda.

Ne demek. Mağazaya gidin sorun hocam. Her 10 indirimdeki ürünün 9'u teşhir ürünü. Artık satamıyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…