Elektronik Acer Aspire 3 A315-24P-R2CT Dizüstü Bilgisayar 11.659 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
İş bilgisayarı için ideal özellikleri var. Bu fiyata daha iyi bir iş bilgisayarı bulunur mu bilemiyorum. Daha iyisi varsa yazmaktan çekinmeyin.

1743781479024.png

İş bilgisayarı için ideal özellikleri var. Bu fiyata daha iyi bir iş bilgisayarı bulunur mu bilemiyorum. Daha iyisi varsa yazmaktan çekinmeyin.

Eki Görüntüle 2461946

Aynı laptopun Intel versiyonu vardı bende 5 6 ay sonra menteşe ve kasası kırılıp gitti çürüdü bildiğin serviste 20 bin TL kadar tamir ücreti de çıkarıyor bence başka modellere yönelmeni tavsiye ederim.

7520U.... özellikle IGPU bakımından en kötü işlemcilerden biri olsa gerek...
13K ya HP 5625U Hepsiburada da satışta..

Yukarıdaki @SerdarT35 in eklediği VOSTRO da özellikle portlar bakımından oldukça iyi..

Aynı laptopun Intel versiyonu vardı bende 5 6 ay sonra menteşe ve kasası kırılıp gitti çürüdü bildiğin serviste 20 bin TL kadar tamir ücreti de çıkarıyor bence başka modellere yönelmeni tavsiye ederim.
Ben 1 senedir sorunsuz kullanıyorum, menteşe de gayet iyi ilk günkü gibi açılıp kapanıyor rahatça.
Hocam Vivobook'ta TN panel var, Aspire IPS panele sahip. 1235U olan Aspire 3 modeli de 11k fiyata iniyor arada sırada bence o fiyatlara inince Aspire tercih etmek mantıklı, işlemci ve ekran gayet iyi o fiyata. TN panele sürekli bakmak göz yoruyor açıkçası o yüzden benim için tercih etmeme sebebi oldu.

Hocam Vivobook'ta TN panel var, Aspire IPS panele sahip. 1235U olan Aspire 3 modeli de 11k fiyata iniyor arada sırada bence o fiyatlara inince Aspire tercih etmek mantıklı, işlemci ve ekran gayet iyi o fiyata. TN panele sürekli bakmak göz yoruyor açıkçası o yüzden benim için tercih etmeme sebebi oldu.
Vivobook'u tasarımından dolayı atmıştım, o zaman attığım Vostro'yu alabilir. Paneli 120 Hz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı