Çözüldü Acer Aspire 3 A315-24P-R8KA Windows kurulumunda Wi-Fi görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgeeq

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Merhaba. Ben bilgisayarımı yeni aldım ve Windows 11 yükledim. Kurulum tamamlandı fakat ağ bağdaştırıcısı gözükmedi ve bir türlü internete bağlanamadım (Wi-Fi sembolü gözükmüyordu, internetten araştırıp her şeyi denedim ama olmadı). Daha sonra bilgisayarı sıfırladım belki problem çözülür diye. Şimdi ekran bu şekilde kaldı, Wi-Fi gözükmüyor, ne ileri ne geri gidebiliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Rica ediyorum bir çözüm yolu paylaşın...

Dosya Ekleri

• Photo 18.11.2023 12 12 42.jpg
    Photo 18.11.2023 12 12 42.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 275
Ben eğik çizgiyi ters yapmışım. Şimdi düzelttim kod işe yaradı, yeniden başlattım hocam bilgisayarı. Bundan sonra ne yapacağız?

Hocam beni korkuttunuz hocam :) şimdi devam et tuşunun hemen yanında Wi-Fi olmadan devam et diye bir seçenek gelmiş olması lazım. Oradan onu seç ve kur bilgisayarı kurulduktan sonra bana br SS at.

Hocam beni korkuttunuz hocam :) şimdi devam et tuşunun hemen yanında Wi-Fi olmadan devam et diye bir seçenek gelmiş olması lazım. Oradan onu seç ve kur bilgisayarı kurulduktan sonra bana br SS at.
Hocam her şeyi yaptım, bilgisayar açıldı. Ama şu şekil WI-FI gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Photo 18.11.2023 13 19 26.jpg
    Photo 18.11.2023 13 19 26.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı