Çözüldü Acer Aspire 3 A315-24P-R8KA Windows kurulumunda Wi-Fi görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgeeq

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Merhaba. Ben bilgisayarımı yeni aldım ve Windows 11 yükledim. Kurulum tamamlandı fakat ağ bağdaştırıcısı gözükmedi ve bir türlü internete bağlanamadım (Wi-Fi sembolü gözükmüyordu, internetten araştırıp her şeyi denedim ama olmadı). Daha sonra bilgisayarı sıfırladım belki problem çözülür diye. Şimdi ekran bu şekilde kaldı, Wi-Fi gözükmüyor, ne ileri ne geri gidebiliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Rica ediyorum bir çözüm yolu paylaşın...

Dosya Ekleri

• Photo 18.11.2023 12 12 42.jpg
    Photo 18.11.2023 12 12 42.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 275
Merhaba. Ben bilgisayarımı yeni aldım ve Windows 11 yükledim. Kurulum tamamlandı fakat ağ bağdaştırıcısı gözükmedi ve bir türlü internete bağlanamadım (Wi-Fi sembolü gözükmüyordu, internetten araştırıp her şeyi denedim ama olmadı). Daha sonra bilgisayarı sıfırladım belki problem çözülür diye. Şimdi ekran bu şekilde kaldı, Wi-Fi gözükmüyor, ne ileri ne geri gidebiliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Rica ediyorum bir çözüm yolu paylaşın...

Hocam Microsoft'un verdiği bağlantıda bir şey buldunuz mu?

Hocam Microsoft'un verdiği bağlantıda bir şey buldunuz mu?
Baktım fakat pek anlayamadım sanırım sorun ağ bağdaştırıcısında. Zannedersem kurulum sırasında bir şeyler ters gitti. Linkte ''Wi-Fi ağ bağdaştırıcısı sürücülerini denetleyin ve yeniden yükleyin (ileri düzey kullanıcılar için). Bilgisayarınızı ayarlarken listelenen Wi-Fi ağı görmüyorsanız ve bir hata iletisi görüyorsanız, Wi-Fi ağ bağdaştırıcısı sürücülerini yeniden yüklemeniz gerekebilir.''
Bunu denemek istiyorum ama wi-fi ağ bağdaştırıcısını nasıl flash belleğe indireceğim bilmiyorum.

Baktım fakat pek anlayamadım sanırım sorun ağ bağdaştırıcısında. Zannedersem kurulum sırasında bir şeyler ters gitti. Linkte "Wi-Fi ağ bağdaştırıcısı sürücülerini denetleyin ve yeniden yükleyin (ileri düzey kullanıcılar için). bilgisayarınızı ayarlarken listelenen Wi-Fi ağı görmüyorsanız ve bir hata iletisi görüyorsanız, Wi-Fi ağ bağdaştırıcısı sürücülerini yeniden yüklemeniz gerekebilir."
Bunu denemek istiyorum ama Wi-Fi ağ bağdaştırıcısını nasıl flash belleğe indireceğim bilmiyorum.

Hocam imkansız sizin ilk ağ bağdaştırıcının donanım kimliğini bulmanız lazım onun içinde "Windows lazım. Ethernet kablosu ile bağlamayı deneyebilir misiniz?

Bilgisayarda Ethernet kablo girişi yok maalesef. Başka ne yapmamı önerirsiniz?

Hocam sorun belli ki Wi-Fi'de o zaman şimdilik Wi-Fi'siz deva edelim hala eğer ki o ekrandaysanız Shift + F10 tuşuna basınız CMD ekranı gelecktir ardından büyük harflerle OOBE/BYPASSN yazın bilgisayar yeniden başlayacak. Ardından Wi-Fi'yi böylece kısa süreliğine atlayacağız siz bunu yaptıktan sonra ulaşın sonra sürücüyü indireceğiz.

Bilgisayarda ethernet kablo girişi yok maalesef. Başka ne yapmamı önerirsiniz?
Hocam bu videoyu deneyin. Eğer shift+f10 ile cmd gelmezse shift+fn+f10 deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoyu deneyin. Eğer Shift+F10 ile CMD gelmezse Shift+FN+F10 deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o kodları konu sahibine verdim denesin ardından Wi-Fi sürücüsünü kuracağız birlikte.

Ne yaptınız hocam kodlar işe yaradımı.

Hocam o kodları konu sahibine verdim denesin ardından Wi-Fi sürücüsünü kuracağız birlikte.

deniyorum şimdi hocam hemen geri döneceğim

Hocam ekran böyle kaldı

Dosya Ekleri

• Photo 18.11.2023 13 03 25.jpg
    Photo 18.11.2023 13 03 25.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı