Çözüldü Acer Aspire 3 A315-53G-38D6 M.2 slotunun M.2 SATA mı NVMe mi olduğu nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2rakam9harf

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Dizüstü bilgisayarım için M.2 SSD almayı düşünüyorum. Bilgisayarımın M.2 SATA mı M.2 NVMe mi desteklediğine internetten bir göz atmak istedim ama emin olamadım. Emin olabilmek için içini açıp slota baktım. M.2 SATA ve NVMe SSD uçlarını karşılaştırdığımda bilgisayarımdaki slota NVMe daha uygun gibi duruyor ama hâlâ emin değilim 😅

Öte yandan NVMe slota hem NVMe hem de M.2 SATA takabiliyoruz ama M.2 SATA slotuna sadece M.2 SATA takabiliyoruz gibi bir mesaj okumuştum, doğru mudur?

Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

(Bilgisayar: Acer Aspire 3 | A315-53G-38D6)
IMG-20230428-WA0063.jpeg IMG-20230428-WA0074.jpeg

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada anlatıyor ablamız. Aynı porta benziyor ve NVMe takmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Evet hocam aynı port. Bu durumda ister NVMe ister M.2 SATA alabilirim. Peki bilgisayarımın maksimum kaç GB SSD desteklediğini nasıl öğrenebilirim, bu konuda bir bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı