Elektronik Acer Aspire 3 Intel I3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD 8.399 TL

Ayturan

Decipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Benzer bir laptop kullanıyorum. Ufak tefek LoL (ortalama 100FPS) gibi oyunları oynatır. Ofis işlerinizi yapabilirsiniz. Film-dizi fena olmaz.
Şarjı LoL'de 1 saat civarında gidiyor. Normal YouTube/Google, sağda, solda takılmayla epey uzun pil süresi alırsınız.
F/P sıfır bu fiyata sanırım en iyi laptop bu olabilir.

8 çekirdekli ve 8 izlekli bir işlemciye sahip. Diğer 2 ve 4 çekirdekli Celeron'lara nazaran çok daha iyi. Tabi çok performanslı olduğu söylenemez ama kasma yapmaz enazından.

Dahili grafik birimide eski büyük bütçeli hikayeli oyunlarda ve yeni düşük donanımlı bağımsız yapımlarda gayet iş görüyor. RAM takviyesi yok sanırım, olsa dahada artardı performansı.

Kardeşime almıştım 1 sene önce. Kesinlikle Celeron işlemcilerde olduğu gibi donma ve takılma yapmıyor. Tek eksi tarafı TN panel olması. Görüntü kalitesi maalesef iyi değil fakat günlük işler için bu fiyata kesinlikle tatmin edecektir. Not: Ek RAM takviyesi yapılmıyor maalesef.

Kardeşime almıştım 1 sene önce. Kesinlikle Celeron işlemcilerde olduğu gibi donma ve takılma yapmıyor. Tek eksi tarafı TN panel olması. Görüntü kalitesi maalesef iyi değil fakat günlük işler için bu fiyata kesinlikle tatmin edecektir. Not: Ek RAM takviyesi yapılmıyor maalesef.
Güzel yorum yapmışsın. Bende böyle düşünüyorum.

Acer Aspire 5 A515-57-56RQ ben i5-12450H ve IPS paneli var diye onun yerine bunun siparişini verdim dün. 2'si arasında çok kalmıştım da acaba fiyat farkına değer mi sizce? Bana bu modelin indirimi daha iyi gibi gelmişti.

Acer Aspire 5 A515-57-56RQ ben i5-12450H ve IPS paneli var diye onun yerine bunun siparişini verdim dün. 2'si arasında çok kalmıştım da acaba fiyat farkına değer mi sizce? Bana bu modelin indirimi daha iyi gibi gelmişti.
Aspire 5 işlemci olarak daha güçlü tabiki, aralarında uçurum fark var performans olarak. Ayrıca Aspire 3 TN panelken, Aspire 5 eğer IPS ise ekran kalitesi anlamında da baya fark gözükür. Tabi Aspire 5'te çok ahım şahım değil ama TN paneller cidden çirkin.

RAM arttırmasıda var sanırım Aspire 5 için. Aradaki fiyat farkına göre değer farkları var doğrusu, bütçenizi yormadıysa Aspire 3 için üzülmenize gerek yok.

Burada bu model yerine Aspire 3'ü görünce hata mı yapıyorum diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevabınız için :)
Bu 56rq modelini başka hiçbir yerde satışta bulamadım o yüzden biraz tereddütlü almıştım. RAM yükseltmesi olması lazım laptopun yanına yükseltmeye 2x8GB RAM de aldım direk yükselteceğim :)
Ama Acer desteğe çok teşekkür ederim, ürünle ilgili hiç bilgi yok adamakıllı diye bunlara sordum içinde 1x8GB RAM mi var yoksa 2x4GB mi ona göre alacağım bilgisayarı diye.

1734521857466.png

Ürünü almak için soru soruyorum tamam seri no ver bakalım diyorlar 😂

Burada bu model yerine Aspire 3'ü görünce hata mı yapıyorum diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevabınız için :)
Bu 56rq modelini başka hiçbir yerde satışta bulamadım o yüzden biraz tereddütlü almıştım. RAM yükseltmesi olması lazım laptopun yanına yükseltmeye 2x8GB RAM de aldım direk yükselteceğim :)
Ama Acer desteğe çok teşekkür ederim, ürünle ilgili hiç bilgi yok adamakıllı diye bunlara sordum içinde 1x8GB RAM mi var yoksa 2x4GB mi ona göre alacağım bilgisayarı diye.

Eki Görüntüle 2376862

Ürünü almak için soru soruyorum tamam seri no ver bakalım diyorlar 😂
A515-57 kasasında çift RAM slotu var, çoğunlukla hep tek 8 GB koyarlar ama dediğim kesin değil. Bu modelde aynı olacağını düşünüyorum ama dediğim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı