Selam arkadaşlar, iyi akşamlar. Acer Aspire 3 laptopum var. (aşağıya linkini bırakacağım)
Açıkçası yeni laptop almak istemiyorum fakat edit işleriyle vs. uğraştığım için artık donanımı bana yetmemeye başladı. Bu laptopa ekstradan bir 8 GB RAM takabilir miyim bir de bu RAM'i nasıl takabilirim acaba? Çok teşekkürler ayrıca RAM takmaktan başka yapabileceğim donanımsal geliştirme var mı?
Acer Aspire 3 A315 42G Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Acer Aspire 3 A315 42G Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Hocam bir 8 GB alıp bilgisayarcıya taktırsam aman aman bir etkisi olur mu? Oyun oynamıyorum daha çok edit için kullanıyorum laptopu. Laptoplar hakkında da çok bilgim yok.
Anladım,peki oyun amaçlı değilde gündelik kullanım için orta segment bir laptop almak istesem bu devirde ortalama kaça patlar ve nereden almalıyım sizce
Edit gibi islemlerle ugrasacaksan yeni bir laptop al, u serisi islemciler bu islemler icin performanslı degil. RAM alacaksan da CPU-Z SPD kısmının fotografını at, yardımcı olalım.
Edit gibi islemlerle ugrasacaksan yeni bir laptop al, u serisi islemciler bu islemler icin performanslı degil. RAM alacaksan da CPU-Z SPD kısmının fotografını at, yardımcı olalım.