Acer Aspire 3 Ryzen 5 3500u alınır mı?

Alınır bence. Alternatif olarak GRJ-5B'ye bakabilirsiniz.

Bu arada profil fotoğrafı tam teyzesinin yanına İstanbul'a giden akraba fotoğrafı.

Ryzen 3 4300u daha iyi bir tercih olabilir.
HP'nin rezalet soğutmasını ve malzeme kalitesini çekeceğime, bir nesil eski 3500U alırım çok daha iyi. Hem bence 3500U daha iyi olur.
500 lira fazla verebilirseniz bu da güzel bir tercih.
500TL arttırabilse Aspire 3 bakmaz zaten. 500TL az para değil.

HP'nin rezalet soğutmasını ve malzeme kalitesini çekeceğime, bir nesil eski 3500U alırım çok daha iyi. Hem bence 3500U daha iyi olur.
Ultrabookta 18W işlemci ile soğutmaya neden ihtiyacın olacağını merak ettim. İkinci olarak rezalet HP soğutması gibi genelemeleri yapacak seviyedeyseniz forumda insanlara tavsiye vermeyin bence.

Alınmaz Almayın Aldırmayın bilgisayar 5 ay sonra çöpe dönüşüyor ve fanı cırcır böceği gibi ötüyor ben şu an o bilgisayarı kullanıyorum ve Skyrim'ı ve Mount and Blade Warband'i kaldırmıyor ve mavi ekran hataları bayağı oluyor

Tüm tavsiyeler için teşekkür ederim hepsini değerlendireceğim. Bu PC'yi alırsam oynayacağım oyunlar CS:GO VALORANT ETS2. 4500 bütçem var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı