Acer Aspire 5 A515-57-55wr sarı ton ekran

bg35

Hectopat
Arkadaşlar dün FreeDOS sistemli Acer Aspire 5 A515-57 elime ulaştı tüm kurulumlarını tamamladım fakat ekranın beyaz renk tonu sarıyla karışık gibi IPS panel olmasına rağmen. Acer yetkili servisi ile görüştüğümde bu modellerde durumun yaygın olduğunu, özellikle Aspire 5'lerin, Aspire 7 ve Nitro serilerinden daha düşük panel kalitesi çıkışlı olduğunu belirtti. İade düşünmüyor değilim fakat bir yandan da ekran dışındaki tüm özellikleri 4-5 senemi garanti ediyor, hatta bugün RAM upgrade yapacaktım fakat kararsızım, sizin görüşlerinizi de almak isterim çok teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni rahatsız ediyorsa iade edebilirsin. Kuzenimde böyle bir olay olmamıştı. (kesinlikle iade et.)

Son düzenleme:
Kesin iade etmelisin, parayı sokaktan mı topluyoruz.
Haklısın vallahi eski huawei sistemimde böyle bir durum yoktu göz net beyaza alışmış şu an bu renge alışmam mümkün değil gibi duruyor

AMD ise AMD görüntü ayarlarından Sıcaklık kontrolünü kapat.

Intel sistem hocam Windows ve Intel üzerinden tüm ayarları denedim sonuç elde edemeyince yetkili servise başvurdum durum bu

Haklısın vallahi eski huawei sistemimde böyle bir durum yoktu göz net beyaza alışmış şu an bu renge alışmam mümkün değil gibi duruyor

Intel sistem hocam Windows ve Intel üzerinden tüm ayarları denedim sonuç elde edemeyince yetkili servise başvurdum durum bu
Renk sıcaklığını soğuğa çevirebilirsin beyazların sıcak gozükmesini düzeltmenin en kolay yolu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı