Dostlar merhaba.
Bugün bilgisayarımı açarken Acer yazısı geldi sonra mavi ekran verdi. İşletim sistemim Windows 11. daha önce Windows 10'da da vermişti fakat bir oyun yüzündendi.
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
Hocam üstte demiştim. Bayağı uzun süredir bilgisayara bakıyorum herhangi bir mavi ekranla karşılaşmadım. Gerek var mı RAM'leri test etmeye? Teşekkür ederim hocam.
Hocam iyi akşamlar. Kusura bakmayın rahatsız ettim. Yine mavi ekran yedim. Fotoğrafını da koyuyorum. Bilgisayar %100 de öyle kaldı donmuş. Açılsa size minidump dosyasını atacaktım. Bilgisayar açılınca öyle oldu.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
Hocam biliyorum müsait olmayabiliyorsunuz. Eğer yardımcı olmayacaksanız başka konu açacağım. Çünkü şu an 3 tane projedeyim bilgisayara bakmam gerekiyor.
Hocam biliyorum müsait olmayabiliyorsunuz. Eğer yardımcı olmayacaksanız başka konu açacağım. Çünkü şu an 3 tane projedeyim bilgisayara bakmam gerekiyor.