Acer Aspire 5742 PEV71 Wi-Fi sorunu

Selim alici

Hectopat
Daha fazla  
Acer Aspire 5742 PEV71 Model laptopa Windows 10 Home yüklediğim de Wi-Fi driveri güncellemedi ve şu an çalışmıyor. Kendi sitesinde de maalesef W7 32 ve 64 Bit harici desteklemiyor. Bulabilme ihtimalimiz var mı yoksa Windows 7 olarak kullanmaya devam mı etmeliyim?

Özellikler;
Intel Core I3-370M.
3GB RAM.
NVIDIA GT 420M.
320GB HDD.
Bilgisi olan yok mu ?
Wi-fi yi formattan sonra hiç görmedi. 1203 son güncelleştirme ve normal bütün güncelleştirmeler dahilinde de sonuç aynı. Acer sitesinden Windows 7 64 bit Atheros ve Broadcam Wi-fi driverlerini yüklediğim halde çalıştırmadı. Yardım edebilcek yok mu ?
Ethernet driverini kendi otomatik kurdu. Broadcam olarak sıkıntısız çalıştırıyor.

Son düzenleme:
2 driverı denemiş olman ilginç. Sendeki hangisi?
W8 Atheros driverı var sitede.

Leptop altında ki sdn numarasını sitte yazdığım da 5742G serisi çıkıyor sadece Windows 7 32 64 olarak çıkıyor. Ama ben mi birşey kaçırdım acaba. Ethernet olan Broadcam Wi-fi olanı leptop hiç görmediği için hangisi göremiyorum.

Yok girdim baktım Wi-fi cihazını aygıt yöneticisin de görmediği için linkte ki gibi göremiyorum. Leptopu söküp bakmam gerekli sanırım öbür türlü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı