Merhabalar hiç umudum olmadan açtım bu konuyu ama belki bir şeyler çıkar diye herneyse. Benim bilgisayarım, Acer Aspire 5742G teknik özellikleri ise;
İşlemci : İntel Core i3
Ekran kartı: Nvidia 420M 2gb
Ram : 3gb
İşletim sistemi : (Normalde Windows 7 idi) Ben windows 8 kurdum
Teknik özellikleri bu, şimdi nasıl oluyor ben anlamıyorum eskiden hiç bir sorunum yoktu şimdi After Effects de bir çalışma yapmak zulüm. Sadece After effects için değil genel olarak. Zannetmiyorum ama tekrar Windows 7 ' ye dönsem faydası olur mu ? Arkadaşıma şu macunuda yenilettim kapanıyordu , donuyordu şimdi onlar yokta ben bu bilgisayara yararım ne olur acaba yardım edebilecek birisi vardır umaram.
Birde 1500-1600 Civarında bana oyun oynatabilecek bir leptop var mıdır acaba?
Asus veya lenova veya bir marka önerebilir misiniz. Birde o paraya bi halt olmaz deyip benim gibi kimseninde moralini bozmayın lütfen.
İşlemci : İntel Core i3
Ekran kartı: Nvidia 420M 2gb
Ram : 3gb
İşletim sistemi : (Normalde Windows 7 idi) Ben windows 8 kurdum
Teknik özellikleri bu, şimdi nasıl oluyor ben anlamıyorum eskiden hiç bir sorunum yoktu şimdi After Effects de bir çalışma yapmak zulüm. Sadece After effects için değil genel olarak. Zannetmiyorum ama tekrar Windows 7 ' ye dönsem faydası olur mu ? Arkadaşıma şu macunuda yenilettim kapanıyordu , donuyordu şimdi onlar yokta ben bu bilgisayara yararım ne olur acaba yardım edebilecek birisi vardır umaram.
Birde 1500-1600 Civarında bana oyun oynatabilecek bir leptop var mıdır acaba?
Asus veya lenova veya bir marka önerebilir misiniz. Birde o paraya bi halt olmaz deyip benim gibi kimseninde moralini bozmayın lütfen.