Acer Aspire 5742G OS X kurulabilir mi ?

mstery34

Hectopat
Bu konularda henüz çok daha yeniyim ve oluşturmuş olduğunuz videolar bana cesaret verdi. Bilgisayarım acer aspire 5742g modeli.
  • i5 M460 2.53 Ghz
  • 3 gb ram
  • Nvidia geforce gt 420m ekran kartına sahip

Acaba bu sisteme mac os x kurulabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağ olun teşekkür ederim. Benim bir sorum daha var cahilliğime verin. Ben BIOS ekranında advenced bölümünü bulamadım ve videolardaki mac os x kurulumunda o menüden bir çok ayar yapılıyor. Bu konu hakkında da beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Çok sağolun verdiğiniz bilgiler için. Recep bey'in anlattığı gibi eksiksiz bir şekilde sanal makinada ml2 oluşturdum. Biosumda ahci modu bulduğum için çok sevinmiştim ama boot yapmaya kalktığımda bir türlü usb aygıtımı sistemim tanımadı bunun nedeni ne olabilir? Bir çok yerde de araştırdım ama net bir cevap bulamadım.

Benim laptopum da aynı. ML2'yi rahatlıkla kurdum. Bütün donanım tanıtıldı. İsterseniz size yardım etmek isterim.

- - - Güncellendi - - -

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

myHack Guide | myHack

Myhack programını indirip sanal makine üzerinde USB'ye restore edebilirsiniz. Yukarıdaki link de programın nasıl kullanıldğı anlatılıyor.

- - - Güncellendi - - -

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı