Acer Aspire 5742G'ye Mavericks

xKaoSx

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Acer Aspire 5742G model bir notebooka MAC sistemini kurmaya çalışıyorum.

Mavericks kurulumu için USB kullanıyorum ve Clover menüsü hiçbirşekilde gelmiyor. Bu sorunu açılışta 1 tuşu ile chimeraya geçerek çözüyorum fakat bundan sonra kurulum ekranıonda klavye çalışırken touchpad çalışmıyor o şekilde tamamlıyorum.

Kurulum bittikden sonra gerekli ayarlamaları yapıyorum. Multibeast içindeki PS2 ve voodooPs2 yüklememe rağmen mouse sorunum devam ediyor. Ses bir çalışıyor bir çalışmıyor. Ethernet kartını tanıtıyorum fakat ağ üzerinde görünmüyor nedense. Wifi hiçbir şekilde tanıdamadım.

Bazı arkadaşlar bu cihaza maverick kurmuş belki sizlerin desteği ile bende kurulumu tamamlayabilirim.

Aynı şekilde bende de 5750G var. Bende chameleon dan yaptım, clover ı görmüyor. Touchpad için kext denedim 2 tane yine çalışmıyor ama klavye çalışıyor. Wi-fi yi hiç bir şekilde tanıtamadım. Ama etherneti tanıttım bağlanmıyor otomatik IP atadığı için.

Sanırım Anakartlarımızda Uefi desteği olmadığı için bunlar geliyor başımıza. Bende de 5750G i5 var ama bende bahsedilen bölümlerde takılıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı