Ek klavye takıp laptopu açarken F2'ye abandım işe yaramadı bu sefer F12'ye abandım yine yaramadı. Ve bir de ek klavye PC açılırken göstermiyor ışığı falan yanmıyor.
Pardon hash tool değil ben Vento'yla yazdırmışım kusura bakmayın.
Ek klavye takıp laptopu açarken F2'ye abandım işe yaramadı bu sefer F12'ye abandım yine yaramadı. Ve bir de ek klavye PC açılırken göstermiyor ışığı falan yanmıyor.
Hocam ilk önce Google'dan aratarak Rufus'u indirin.
Sonra indirmek istediğiniz Linux iso dosyasını Rufus'a ekleyin, ardından yazdırmak istediğiniz FlahBelleği seçin.
Sonra MBR ve Legacy seçeneklerini seçin ardından yazdırmaya başlayın.
Sonra indirmek istediğiniz Linux ISO dosyasını Rufus'a ekleyin, ardından yazdırmak istediğiniz flahbelleği seçin.
Sonra MBR ve legacy seçeneklerini seçin ardından yazdırmaya başlayın.
Şu an içinde Windows kurulu mu?
Eğer kurulu ise BIOS'a girebilirsiniz.
İlk önce Windows'da iken oturumu kapatın, ardından oturum açma ekranında iken Solda ki "Shift" tuşuna basılı tutarak sağ alt köşeden Windows'u yeniden başlatın.
Ardıdan Windows kurtarma ekranı gelecektir. Buradan gelişmişe girin ve UEFİ/Donanım seçeneğini seçin.
BİOS açaılacaktır.
Sonra indirmek istediğiniz Linux ISO dosyasını Rufus'a ekleyin, ardından yazdırmak istediğiniz flahbelleği seçin.
Sonra MBR ve legacy seçeneklerini seçin ardından yazdırmaya başlayın.
Şu an içinde Windows kurulu mu?
Eğer kurulu ise BIOS'a girebilirsiniz.
İlk önce Windows'ta iken oturumu kapatın, ardından oturum açma ekranında iken solda ki "Shift" tuşuna basılı tutarak sağ alt köşeden Windows'u yeniden başlatın.
Ardıdan Windows kurtarma ekranı gelecektir. Buradan gelişmişe girin ve UEFİ/Donanım seçeneğini seçin.
BIOS açaılacaktır. Eki Görüntüle 1718449
İlk önce Windows'ta iken oturumu kapatın, ardından oturum açma ekranında iken Solda ki "Shift" tuşuna basılı tutarak sağ alt köşeden Windows'u yeniden başlatın.
BIOS açaılacaktır. Eki Görüntüle 1718449