Acer aspire 5750G'ye Mac OS 10.9.2 kurulabilir mi ?

memo.01

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri :
Ekran kartı oluyor mu ? Vs. detaylı bir şekilde yazın lütfen.

Wireless : acer nplify 802.11b/g/n

Bazı bilgisayarlarda ekran kartı, wireless, usb vb. sorunlar oluyormuş. Sizce ben böyle şeyler yaşar mıyım? Yani tam anlamıyla kurabilir miyim ?

bilgisayar%C4%B1m%C4%B1n-%C3%B6zellikleri-png.1060

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sizinki de Intel+Nvidia. Zaten dahili HD 3000 Mac OS X tarafından desteklenen bir grafik kartı. Harici kartı çok uğraşırsanız çalıştırabilirsiniz. Ama önce HD 3000 i kurmayı deneyin. Wireless kartı da uyumlu olmazsa USB Wireless adaptörle bunu halledebilirsiniz.

Cok teşekkür ederim. Kaç gündür bu cevabı arıyordum. Yani ekran kartı, usb bir sorun çıkarmaz değil mi :)

Aklıma takılan bir soru daha var. Mac os x kurulduktan sonra bilgisayarı açtığımızda işletim sistemi seçim menüsü gelmiyormuş doğru mu?
Doğru ise bu sorunu çözmek için mac os x'i kurduktan sonra Windowsa format atmak gerekiyormuş.

Evet ancak kurulumu hangisiyle yaparsanız onu kurmanız gerekiyo, Recep Bey orda chimera'dan bahsetmiş Clover kullanmanız da gerekebilir. Bootloader kurulumu kolaydır videolu rehperleride yapılmış zaten. Ancak dikkat etmeniz gereken kısım diskinizin MBR mi GPT mi bölümlenmiş olması.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı