Acer Aspire 7 DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar laptop kendini uyku modu sonrasi toplamiyor yeniden baslat deyince böyle mavi ekran hatasi veriyor. Anlamadim. Uyku modu sonrasi neden? F1 tusuna basiyorum sonuç böyle uyandirinca Windows 10 Home kurulu.

IMG_20220624_225824.jpg

Sadece uyku moduna alınca mavi ekran alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sisteme erişim sağlayabildiğinize göre dump dosyalarını paylaşın, sorunun kaynağına bakalım.

Sadece uyku moduna alınca mavi ekran alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sisteme erişim sağlayabildiğinize göre dump dosyalarını paylaşın, sorunun kaynağına bakalım.

Hocam temiz kurulum yapinca olmuyor kernel32 nstysris hatasi diyor Wi-Fi karti var MediaTek6 onun guncelleyince Acer Aspire 7 AMD Ryzen 5-5500'u laptoplarda olusuyor sanirim yeni aldik iade etsem yeni gonderseler daha kotu cihaz gelebilir.

Yazdıklarınızdan bir şey anlayamadım. Sanırım format sonrası minidump dosyalarını kaybettiniz. İsterseniz bir süre sistemi test edin. Tekrar mavi ekran aldığınız zaman dökümleri burada paylaşın.

Yazdıklarınızdan bir şey anlayamadım. Sanırım format sonrası minidump dosyalarını kaybettiniz. İsterseniz bir süre sistemi test edin. Tekrar mavi ekran aldığınız zaman dökümleri burada paylaşın.

Hocam o sorunu hallettim BIOS ayarlarindaki wake on LAN defsult hepsini enabled cektim sorun duzeldi ama. Bir sorun var daha DNS ayarlari yaptığımda kod bilmem 08'li bir hata veriyor drivretlar gincel olmasina ragmen. MediaTek Wi-Fi 6 sorun ondan mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı