Çözüldü Acer Aspire 7A715-51G BitLocker key hatası veriyor ve SSD gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fikret26_26

Femtopat
Daha fazla  
Laptopu actigimda mavi ekran verdi.
Kurtarma modlarını denedim, işe yaramadı ve kapatıp bir daha açtığımda BitLocker kurtarma kodu istedi.
Kod bende olmadığı için yapamadım. Ben de flash bellege Windows 10 kurdum ve laptopa kurarken SSD gözükmedi.

IMG_20230225_200831.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20230225_201719.jpg
    IMG_20230225_201719.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 31
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video da bios da bir ayar değiştiriyor onu yapın.
Laptopu actigimda mavi ekran verdi.
Kurtarma modlarını denedim, işe yaramadı ve kapatıp bir daha açtığımda BitLocker kurtarma kodu istedi.
Kod bende olmadığı için yapamadım. Ben de flash bellege Windows 10 kurdum ve laptopa kurarken SSD gözükmedi.

Eki Görüntüle 1681972

TPM 2.0'ı kapatır mısın?

O mavi ekranın sebebi diski görmediğinden arkada çalışan önemli prograların dosyalarını bulamaması. Disk bağlantılarınızı kontrol edin. Ayrıca TPM'i BIOS'tan temizleyerek devre dışı bırakın. Nasıl yapacağınızı Google'dan aratarak bulabilirsininz.
Laptopu alalı 2ay olmadı daha diskte bir problem olabilir mi ki

O mavi ekranın sebebi diski görmediğinden arkada çalışan önemli prograların dosyalarını bulamaması. Disk bağlantılarınızı kontrol edin. Ayrıca TPM'i BIOS'tan temizleyerek devre dışı bırakın. Nasıl yapacağınızı Google'dan aratarak bulabilirsininz.
Hocam bide bu hatayı alıyorum flashi cikarttigim zaman

Dosya Ekleri

• 16773481491983109231612973407076.jpg
    16773481491983109231612973407076.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
BIOS da ana menüsünde bir fotoğraf atar mısın bir tane ayarın kapalı olması lazım adını hatırlayamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Hallettim çok teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı