Acer Aspire A315-41G-R5j4 için RAM ve SSD önerisi

resotaaa

Centipat
Yeni laptop aldım Acer Aspire A315-41G-R5j4 PC'ye RAM ve SSD alacagım hiçbir bilgim yok ilk defa da laptop alıyorum.

RAM ve SSD marka olarak MHz hızı gibi tarz şeyleri bilmiyorum. Bilgi sahibi değilim. Yardımlarınızi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş geldiniz.

SSD konusunda modern cihazlarda genelde iki seçeneğiniz var:
  • M.2 (NVMe/SATA): M.2 SSD'ler tek bir çubuk olarak satılıyor ve özellikle NVMe olanlar saniyede 4 GB gibi inanılmaz hızlara çıkabiliyorlar. Pratikte 3.5 GB/s hız sunan modeller var.
    • Yazıyı yazarken baktım, cihazınızda NVMe desteği yok. SATA M.2 SSD takabilirsiniz.
  • SATA 2.5": Daha ucuz lakin daha büyük boyutlu bir SSD. Bunu takmak için sabit disk varsa sökmeniz gerekir.
Cihazınızda 2400 MHz çift kanal DDR4 RAM desteği var. Mevcut RAM kapasitesi 8 GB ise yükseltme çok şart değil. 4 GB ise satıp 2 x 4 GB SO-DIMMKit alabilirsiniz. Ya da 2 x 8 GB.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı