Acer Aspire A315-42 vs Sony i7 Pro

Treazz

Centipat
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
4
Black friday indirimlerine doğru yani 29 Kasım gibi bir laptop almayı planlıyorum. Bütcem 3000 TL. Aklımda olan bilgisayar Acer Aspire A315-42. bu bilgisayar muadillerine göre daha ucuz, bu da beni şüpheye düşürüyor. Acaba bu bilgisayarlarda kronik bir problem mi var diye ikinci olarak bugün Facebook'da gezerken ikinci el bir laptop gördüm. İşlemcisi ve ekran kartı anladığım kadarı ile daha iyi ama henüz bir laptop özellikle de ikinci el bir laptop deneyimim olmadığı için arada kaldım açıkcası. Sizin de bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Acer Aspire A315-42: Acer A315-42 AMD Ryzen 5 3500U 4GB 256GB SSD Linux Radeon Fiyatı

2. el bilgisayar: Facebook Marketplace: Antalya - Elektronik ve Bilgisayarlar - Sony İ7 Pro GeForce GamerXOfıcce Notebook Laptop Dizüstü Bilgisayar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii teknoloji işi şans işidir ama Acer ile ilgili epey kötü tecrübelerim var ,özetlemem gerekirse teknik servisleri kötü ve malzeme kaliteleri o fiyat aralıklarında kötü oluyor bu markanın.
 
Görüşleriniz için teşekkür ederim acerdan vazgeçtim black fridayde ryzen 5 3500u lu apu 8 gb ram bir lenovo hp yada asus almayı düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı