Acer Aspire A315-42G SSD okuma yazma değerleri düşük

frkhatipoğlu

Centipat
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Acer Aspire A315-42G dizüstü kullanmaktayım. İçindeki SSD ile test yaptığımda değerler düşük. Arızalı mı yoksa normal mi bilmiyorum. Hiç yüksek sıcaklıklarda kullanmadım. Stok değerleri siteden baktım, yüksek. Garantiye göndermeli miyim? Bir de SSD alacağım nasıl bir SSD seçimi yapmalıyım? Okuma yazma hızları yüksek olacak.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-03-09 at 20.20.11.jpeg
    WhatsApp Image 2020-03-09 at 20.20.11.jpeg
    187 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Image 2020-03-09 at 20.19.08 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-03-09 at 20.19.08 (1).jpeg
    203,8 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Image 2020-03-09 at 20.19.08.jpeg
    WhatsApp Image 2020-03-09 at 20.19.08.jpeg
    212,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtelemen bir sorun var aynı ürünü kullanıyoruz, SSD'ler aynı ben de sonuçlar çok daha iyi.
Eki Görüntüle 511684

Ürünü kullanıyorsanız bir sorum olacak PC'yi elimize aldığımız da sağa sola hafif sallayınca fan sürtünme sesi geliyor mu arada sırada Wi-Fi kapanıp açılıyor virüs var büyük ihtimalle dedim formatladim kurulumu yaptım halen aynı ısınma olduğu zaman bazen de kafasına esince kapanıp açılıyor bazen de hiç olmuyor

Ürünü kullanıyorsanız bir sorum olacak PC'yi elimize aldığımız da sağa sola hafif sallayınca fan sürtünme sesi geliyor mu arada sırada Wi-Fi kapanıp açılıyor virüs var büyük ihtimalle dedim formatladim kurulumu yaptım halen aynı ısınma olduğu zaman bazen de kafasına esince kapanıp açılıyor bazen de hiç olmuyor
Şimdi özellikle salladım dediğiniz şekilde bir sürtünme sesi veya herhangi başka sorun yaşamadım ben, 3-4 ay oluyor sanırım kullanmaya başlayalı.

Bende ilk aldığından beri var sorun teşkil etmiyor diye garantiye göndermedim fakat bir yere taşınırken ses geliyor bariz şekilde wifi başka bir alıcı ile test ettim kendisinde ki wi-fi (Qualcomm) sürekli dalgalı kendi wifi adaptör ile test ettim sabit hız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı