Acer Aspire A315-57G eski BIOS güncellemesi yok

56648

Megapat
Acer Aspire A315-57G laptop kullanıyorum. Eski BIOS'a dönmek istiyorum ancak driverını yüklememişler siteye. Dönemez miyim?

ThrottleStop kullanmak için. Bu sayfaya baktım eski sürümüm 1.06 idi. Koymamışlar.

Eski cihazlara firmalar limitlemeler koymaya başladı. Alienware 17 R4 cihazım var. Eski BIOS sürümlerinde undervolt seçeneği varmış. Benim cihaz en güncel BIOS'ta ve geri downgrade yapılmıyor. Undervolt ve ThrottleStop engellemişler aynı şekilde Intel XTU da engelli. Kısacası cihazın ömrünü bitirip yenisini aldırtmaya çalışıyorlar.

Eski cihazlara firmalar limitlemeler koymaya başladı. Alienware 17 R4 cihazım var. Eski BIOS sürümlerinde undervolt seçeneği varmış. Benim cihaz en güncel BIOS'ta ve geri downgrade yapılmıyor. Undervolt ve ThrottleStop engellemişler aynı şekilde Intel XTU da engelli. Kısacası cihazın ömrünü bitirip yenisini aldırtmaya çalışıyorlar.
Aynen öyle. Bilseydim güncellemezdim. Servise yollamayı deneyeceğim düşürttürmek için.

Acer'in kendi servisi ise zamanınızı boşa harcamayın bence. Harici bir servis de programlama cihazı ile programlatabilirsiniz BIOS'u. Dikkat edin işini bilen birileri olsunlar.
Teknik servise mesaj attım eski BIOS driverını göndermeleri için. Bekliyorum. Eminim vardır ellerinde ama yüklemiyorlar siteye dediğiniz olay yüzünden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı