Throttlestop kullanmak için. Bu sayfaya baktım eski sürümüm 1.06 idi. Koymamışlar.Mevcut olan ne ise, o mevcut sayfada.
Neden eski BIOS'a dönmek istiyorsunuz ki?
ThrottleStop kullanmak için. Bu sayfaya baktım eski sürümüm 1.06 idi. Koymamışlar.
Aynen öyle. Bilseydim güncellemezdim. Servise yollamayı deneyeceğim düşürttürmek için.Eski cihazlara firmalar limitlemeler koymaya başladı. Alienware 17 R4 cihazım var. Eski BIOS sürümlerinde undervolt seçeneği varmış. Benim cihaz en güncel BIOS'ta ve geri downgrade yapılmıyor. Undervolt ve ThrottleStop engellemişler aynı şekilde Intel XTU da engelli. Kısacası cihazın ömrünü bitirip yenisini aldırtmaya çalışıyorlar.
Aynen öyle. Bilseydim güncellemezdim. Servise yollamayı deneyeceğim düşürttürmek için.
Teknik servise mesaj attım eski BIOS driverını göndermeleri için. Bekliyorum. Eminim vardır ellerinde ama yüklemiyorlar siteye dediğiniz olay yüzünden.Acer'in kendi servisi ise zamanınızı boşa harcamayın bence. Harici bir servis de programlama cihazı ile programlatabilirsiniz BIOS'u. Dikkat edin işini bilen birileri olsunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.