Acer Aspire A7 alınır mı?

hattuşaş

Hectopat
Daha fazla  
Bağlantıdaki bilgisayarı almayı düşüyorum. İçindeki bileşenlere göre fiyatı çok iyi ve diğer markalarla arasında çok fazla fiyat farkı var. Bu sebeple kalitesiz olduğu konusunda endişelerim var. Tasarımı benim için çok önemli değil fakat performansı nasıldır? Ya da daha doğrusu kalitesi nasıldır? Kullanan var mı? Lütfen yorumlar mısınız?

Acer Aspire 7 17.3" IPS FHD GTX 1060 6GB VRAM 8th Gen Intel 6-core i7-8750H 16 GB Memory 256 GB SSD Windows 10 Home VR Ready Gaming Laptop A717-72G-700J - ONLY @ NEWEGG - Newegg.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıdaki bilgisayarı almayı düşüyorum. İçindeki bileşenlere göre fiyatı çok iyi ve diğer markalarla arasında çok fazla fiyat farkı var. Bu sebeple kalitesiz olduğu konusunda endişelerim var. Tasarımı benim için çok önemli değil fakat performansı nasıldır? Ya da daha doğrusu kalitesi nasıldır? Kullanan var mı? Lütfen yorumlar mısınız?

Acer Aspire 7 17.3" IPS FHD GTX 1060 6GB VRAM 8th Gen Intel 6-core i7-8750H 16 GB Memory 256 GB SSD Windows 10 Home VR Ready Gaming Laptop A717-72G-700J - ONLY @ NEWEGG - Newegg.com
Bende bu siteden ekran kartı almak istiyorum.Ama garanti konusunda pek bir bilgim yok bilen biri var mı?

alabilirsiniz hocam Amerika sitesidir. şirket tarafından kurulmuştur sorun yaratmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı